درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-30  |  2024-12-20  |  بروز شده در: 1403/09/30 - 11:12:5 FA | AR | PS | EN
حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است            بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان            امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند            افشای تعداد نظامیان امریکایی در سوریه            انگلیس بزودی روند اسکان مجدد افغان‌ها را پایان می دهد             سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم             تلاش قرغزستان برای تسریع روابط دوجانبه با افغانستان            شکست منچستریونایتد برابر تاتنهام در جام اتحادیه انگلیس            ملا عبدالغنی برادر به کندهار رفت             ممنوعیت آموزش زنان و دختران سبب خود‌کشی و خود آزاری آنان شده است            اتهام مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر روسیه            سوریه به افغانستان تبدیل نخواهد شد             ملاحسن خواستار نقش رسانه‌ها در تحکیم نظام اسلامی شد             افغانستان شاهد کسر شدید بارندگی در سال جاری می‌باشد            در دو حادثه ترافیکی در ولایت غزنی دهها نفر جان باختند            






تاریخ نشر: 1396/06/06 - 11:02:1
تعداد بازدید: 1530
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

حملات تروریستی در غرب/ دو محور شرارت در جهان امروز
 حملات تروریستی در غرب/ دو محور شرارت در جهان امروز

جهان امروز از دو محور شرارت، در درد و رنج قرار دارد؛ یکی تروریسم وهابی-تکفیری و دیگری نظام سلطه و قدرت های غربی؛ که هر دو در پیوند با یکدیگر قرار گرفته اند. راهکار رهایی از این درد و رنج، آگاهی ملت ها نسبت به ماهیت، اهداف و عملکرد این دو محور است.


چند روز پس از حملات تروریستی 17 اوت گذشته در اسپانیا، چند پسر جوان در پایتخت این کشور، یک زن 38 ساله را مورد ضرب و شتم قرار دادند. هر بار که در کشورهای غربی، یک اقدام تروریستی روی می دهد، ما شاهد حملات افرادی از مردم، به مسلمانان و توهین به اسلام در این کشورها هستیم. این مسئله از چند جهت قابل توجه و بررسی می باشد:

1- اسلام به عنوان یک دین الهی، جدای از مسلمانان و یا پیروان آن است. لذا خطای برداشتی و عملی یک مسلمان را نباید به حساب اسلام گذاشت. همان گونه که خطای برداشتی و عملی یک مسیحی را نباید به حساب دین مسیحیت. در جهان اسلام مذاهب و طیف های مذهبی زیادی وجود دارند که معروف هستند به 72 ملت. هر یک از آنها، تفسیر و برداشت خاص خود را از اسلام دارند و مطابق همان برداشت، عمل می کنند. برخی از این مذاهب و طیف ها، تفاسیر و برداشت های کاملاً خشک، جاهلانه و غیرعقلانی از اسلام دارند که با روح این دین در تضاد می باشد.

جریان افراطی وهابی- تکفیری که امروز در جهان بویژه در خود جهان اسلام، مرتکب جنایات وحشتناک می گردد، جاهلانه ترین و احمقانه ترین برداشت را از اسلام دارد. اکثریت مسلمانان، این برداشت را قبول ندارند و به شدت متنفر از اعمال این طیف می باشند. بیش از هر گروهی و یا ملتی، خود مسلمانان زخم خورده و آسیب دیده از این جماعت منحرف، فاسد و سنگ دل هستند. مسلمانان چه گناهی کرده اند که هم باید قربانی جهالت و سنگ دلی این گروه جانی باشند و هم مورد ضرب و شتم و آزار غیر مسلمانان در جهان غرب قرار بگیرند؟!

2- حاکمان غربی، شریک جنایات وهابی - تکفیری ها در جهان می باشند. تاریخ، به روشنی بیان می کند که جریان فکری منحرف وهابیت و این شجره خبیثه، به دست کدام کشور غربی شکل گرفت و تاکنون حمایت شده و می شود. لازم است ملت ها به ویژه جوانان غربی به رسانه های فریبکار و مزور مغرب زمین اعتماد نکنند و خود واقعیت را به طور مستند جستجو کنند. خیلی عجیب است که با این حجم وسیع افشاگری و اعترافات مقامات و کارشناسان غربی و شرقی، هنوز در غرب کسانی باشند که باور نداشته باشند، حاکمان غربی پدیده تروریسم را پرورش دادند، حمایت کردند و هم اکنون نیز حمایت می کنند.

ای کاش کسانی که مسلمانان در غرب را مورد ضرب و شتم قرار می دهند و به اسلام توهین می کنند، اولاً خودشان اسلام را مورد مطالعه قرار می دادند و این دین را از زبان سرو پنجه های فکری و فرهنگی قدرت های سلطه گر یعنی رسانه های دروغ پرداز، نمی شنیدند. ای کاش افرادی که مسلمانان در غرب را مورد تعرض قرار می دهند، به جای مسلمانان، حاکمان خود را زیر سئوال و تحت فشار قرار می دادند که چرا تروریسم را ایجاد کردند و از آنها حمایت می کنند. این مسلمانان هستند که از دولت های غربی در همین رابطه شاکی می باشند. چرا باید حاکمان در غرب برای رفاه شهروندان خود بروند سرزمین های دیگر را مورد چپاول قرار دهند، مردم آنها را با گلوله ها و بمب ها تکه و پاره کنند. چرا باید کودکان بی گناه در جهان اسلام در آتش بمب ها بسوزند. بمب هایی که هواپیماهای غربی به نام دروغین مبارزه با تروریسم بر سر مردم می ریزند و یا تروریست های مورد حمایتشان، در کوچه و بازار بین جمعیت منفجر می کنند.

در نتیجه باید گفت در جهان امروز، در واقع دو محور شرارت وجود دارند که جامعه بشری را در درد و رنج انداخته اند. یکی تروریسم وهابی- تکفیری که به لحاظ فکری و بسترهای اندیشه ای، تاریخ طولانی دارد اما به لحاظ عملی، پدیده ای نوظهور است و دوم حاکمان غربی که در ستم به ملت ها و جنایت، در شرق و غرب و به ویژه علیه مسلمانان، عمری چند صد ساله دارند. این دو در پیوند با یکدیگر قرار گرفته اند؛ در عین حال علی رغم وضوح واقعیت، همچنان فریبکارانه اصرار دارند که نه تنها جدای از هم بلکه خصم یکدیگر می باشند. این دقیقاً همان نقطه و نکته ای است که جماعت ناآگاه و ساده اندیش در غرب را به خطا انداخته است.

3- ملت های غربی در قبال رأیی که برای انتخاب حاکمان خود می دهند، مسئولیت عقلانی و وجدانی دارند. حاکمان منتخب، نمایندگان مردم هستند و اعمال خود را به نمایندگی از مردم انجام می دهند. چگونه می شود که ملت های غربی در قبال حجم وسیع جنایت توسط حاکمان منتخبشان در جوامع شرقی و مسلمان، مسئولیت نداشته باشند. اگرچه رسانه های فریبکار پیوند خورده با گروه های قدرت و ثروت، در توجیه عملکرد حاکمان، با شگردهای پیچیده، مردم را فریب می دهند، اما مردم حتی در این مسئله هم مسئولیت دارند. کسانی که با رأی خود، به گروه های حاکم، قدرت می بخشند، پس باید، با وسواس، دقت و بررسی لازم، مطمئن شوند که واقعیت چیست و به طور واقعی منتخبانشان در داخل و خارج چه عملکردی دارند. این مسئله مرتبط با فرهنگ و میزان رشد فرهنگی است. از ملت های غربی که از جمله، مدعی پیشرفت در عرصه فرهنگی هستند، پذیرفته نیست که این چنین فریفته رسانه های در خدمت قدرت و ثروت شوند. اگرچه متأسفانه فریفته هستند.

4- جهان امروز فقط در سایه آگاهی و جستجو برای رسیدن به واقعیت است که از این دو شر، رهایی خواهد یافت. اگر چه ممکن است تروریسم، قالب های سازمانی فعلی خود را از دست بدهد، اما نظر به اینکه این پدیده، در قالب جریان فکری وهابی- تکفیری، اساساً ماهیت فکری و اعتقادی دارد، مادام که این جریان وجود دارد، بستر این شر، یعنی تروریسم وجود خواهد داشت و هر بار می تواند خود را در قالب های جدید بازسازی و عملیاتی نماید.

اما شر دوم یعنی نظام سلطه و حاکمان غربی، راز ماندگاری سلطه گرانه خود را در فریب ملت ها و حتی مردم خود از طریق مزورانه تأکید بر ارزش هایی چون: آزادی، حق تعیین سرنوشت، دمکراسی و حقوق بشر می دانند. در حالی که تاریخ گذشته، تحولات جاری و شرایط حاکم بر جهان، به خوبی نشان می دهد که این قدرت ها، در قبال دیگر کشورها و ملت ها به ویژه در جهان اسلام، برخلاف این ارزش ها عمل کرده و می کنند که اینجا مجال پرداختن به آنها نیست. قدرت های سلطه گر در طول تاریخ چند صد ساله گذشته، آزادی ملت ها را گرفتند، حق تعیین سرنوشت را از آنها سلب نمودند و حقوق بشر را ابزاری کردند برای فشار بر دولت ها و ملت هایی که تسلیم زیاده خواهی های آنها نمی شوند. بهترین و تنها راهکار رهایی از مصیبت هایی که امروز گریبان بشر را گرفته، آگاهی ملت ها نسبت به ماهیت، اهداف و عملکرد این دو شر یعنی تروریزم وهابی - تکفیری همچنین، نظام سلطه و قدرت های غربی می باشد.

محمد میر هادی -کارشناس روابط بین الملل

 

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/8292


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم


اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟


هدف روسیه از رابطه گرم با طالبان چیست؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

دولت سوریه تحت کنترول ایران و روسیه نبود

حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است

بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان

امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند

افشای تعداد نظامیان امریکایی در سوریه

انگلیس بزودی روند اسکان مجدد افغان‌ها را پایان می دهد

سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم

تلاش قرغزستان برای تسریع روابط دوجانبه با افغانستان

شکست منچستریونایتد برابر تاتنهام در جام اتحادیه انگلیس

ملا عبدالغنی برادر به کندهار رفت

ممنوعیت آموزش زنان و دختران سبب خود‌کشی و خود آزاری آنان شده است

اتهام مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر روسیه

سوریه به افغانستان تبدیل نخواهد شد

ملاحسن خواستار نقش رسانه‌ها در تحکیم نظام اسلامی شد

افغانستان شاهد کسر شدید بارندگی در سال جاری می‌باشد

در دو حادثه ترافیکی در ولایت غزنی دهها نفر جان باختند

تکمیل شدن ۱۶۵ پروژه توسعه ای درهرات الی اخیر سال جاری

اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟

امید واری سازمان ملل به برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در سوریه

به دنبال محدود کردن رسانه‌ها نیستیم

تأکید بر روابط دو جانبه میان ایران و پاکستان

قهرمانی رئال مادرید در جام باشگاه های جهان

مدودف حامیان اوکراین در ناتو را اهداف مشروع خواند

کرزی به دیدار حقانی به پکتیا رفت

عادی‌سازی روابط کابل-مسکو ضرورت به تائید پوتین دارد


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.