درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-30  |  2024-12-20  |  بروز شده در: 1403/09/30 - 08:12:5 FA | AR | PS | EN
بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان            امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند            افشای تعداد نظامیان امریکایی در سوریه            انگلیس بزودی روند اسکان مجدد افغان‌ها را پایان می دهد             سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم             تلاش قرغزستان برای تسریع روابط دوجانبه با افغانستان            شکست منچستریونایتد برابر تاتنهام در جام اتحادیه انگلیس            ملا عبدالغنی برادر به کندهار رفت             ممنوعیت آموزش زنان و دختران سبب خود‌کشی و خود آزاری آنان شده است            اتهام مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر روسیه            سوریه به افغانستان تبدیل نخواهد شد             ملاحسن خواستار نقش رسانه‌ها در تحکیم نظام اسلامی شد             افغانستان شاهد کسر شدید بارندگی در سال جاری می‌باشد            در دو حادثه ترافیکی در ولایت غزنی دهها نفر جان باختند            تکمیل شدن ۱۶۵ پروژه توسعه ای درهرات الی اخیر سال جاری            






تاریخ نشر: 1396/05/23 - 07:03:5
تعداد بازدید: 1324
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

شناختی بر جنگ 33 روزه حزب‌الله با رژیمـ صهیونیستی
نبرد ارتش تادندان‌مسلح شیطان با نیروهای اعتقاد و ایمان
  نبرد ارتش تادندان‌مسلح شیطان با نیروهای اعتقاد و ایمان

جولای 2006 بود که رژیم صهیونیستی با دستاویز قراردادن بهانه‌ای واهی، تهاجم گسترده‌ای را علیه لبنان از زمین، دریا و هوا آغاز کرد. این جنگ که به جنگ 33 روزه مشهور است در بین لبنانی‌ها (جنگ تموز) نامیده میشود.


علل آغاز تجاوز از سوی رژیم صهیونیستی

این تجاوز به‌ ظاهر با هدف آزادسازی دو نظامی رژیم صهیونیستی صورت گرفت اما طبق گزارش معروف به (وینوگراد)، رژیم صهیونیستی از ماه‌ها قبل طرح و برنامه حمله را چیده و خود را برای جنگ آماده کرده بود. شدت حملات این رژیم نیز نشانگر طرح و برنامه آماده و مدون برای ضربه زدن به مواضع نیروهای مقاومت بود و این‌طور نبود که این تصمیم در مدت زمان کوتاهی اتخاذ شده باشد. در این نبرد ارتش اسرائیل که به نظر خود دست برتر را داشت گمان می‌کرد با تهاجمی همه‌جانبه خواهد توانست طومار حزب‌الله و مقاومت را درهم پیچد.

 

تحولات مهم در طی جنگ سی‌وسه روزه

سیدحسن نصرالله، دبیركل حزب‌الله چند ماه قبل از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی در واکنش به پاسخ گستاخانه مسئولان رژیم صهیونیستی به درخواست آزادی اسرای باقی‌مانده بر مبنای توافق دوجانبه‌ای كه با وساطت آلمان به امضاء رسیده بود اعلام كرد كه ما به زودی سمیر قنطار (اسیر لبنانی كه از سال 1360 در زندان‌های صهیونیست‌ بود) را در بیروت دیدار خواهیم كرد. عملیات نیروهای حزب‌الله در نوار مرزی به انهدام سه دستگاه تانك و نفربر اسرائیلی، كشته شدن 12 نفر از نظامیان صهیونیست و اسارت سه تن منجر شد كه یکی از آن‌ها توانست فرار کند.

رژیم صهیونیستی كه برنامه داشت در اواخر سپتامبر 2006 براساس (نقشه جامع) علیه حزب‌الله را آغاز اقدام کند ناچار به واكنش سریع شد. رژیم صهیونیستی با این تصور نبرد را آغاز کرد که خواهد توانست در همان ساعات اولیه نیروهای مقاومت را زمین‌گیر کند اما با پایان روز چهارم مقامات این رژیم اعلام کردند که کار با بمباران هوایی پیش نمی‌رود.

با آشکارشدن نشانه‌های شکست در نبرد هوایی و دریایی، اسرائیلی‌ها به فکر استفاده گسترده از نیروی زمینی افتادند تا شکست‌های خود در عرصه‌های دیگر را شاید بتوانند از این طریق جبران کنند. نظامیان آمریكایی برای فرافکنی شكست هوایی و دریایی رژیم صهیونیستی اعلام كردند: سرنوشت این جنگ در روی زمین تعیین می‌شود.

از هفته دوم عملیات نیروهای زمینی رژیم صهیونیستی آن‌ها فقط توانسته بودند یک تپه را در مجاورت روستای مارون الراس اشغال کنند. رژیم صهیونیستی تبلیغات فراوانی برای اشغال یک روستا با 30 هزار نیرو انجام می‌داد با این‌ حال سه روز بعد از آن، نیروهای مقاومت حزب‌الله آنان را وادار كرد به آن سوی مرز بگریزند. آن‌ها به هرجایی که حمله کردند با شکست مفتضحانه‌ای روبرو شده و مجبور به عقب‌نشینی می‌شدند. شکست‌های پی در پی در حدی بود که یکی از فرماندهان رژیم صهیونیستی در پاسخ به سؤال خبرنگاری در مورد علت شکست‌های اسرائیل از چریک‌های حزب‌الله، ابهت حزب‌الله و ترس سربازارن خود را این‌گونه توصیف کرد: ما با اشباح در حال جنگیم.

در همان روزهای اول ارتش رژیم صهیونیستی تمایل داشت پایان جنگ را اعلام كند ولی ایده آمریکایی‌ها این بود که این رژیم اول موفقیتی کسب کند و پس ‌از آن به آتش‌بس روی بیاورد، از این ‌رو با اصرار آمریکایی‌ها جنگ ادامه پیدا كرد ولی در نهایت آمریكا نیز تسلیم شد و مهر پایان این حمله ناکام را با تصویب قطعنامه 1701 شورای امنیت کوبید.


دستاوردهای نبرد 33 روزه برای حزب‌الله لبنان

رژیم صهیونیستی اهدافی را برای این نبرد تعریف کرده بود که در تحقق آن‌ها ناموفق بود. علاوه بر اینکه دو نظامی صهیونیست که به اسارت نیروهای مقاومت درآمده بودند آزاد نشدند، این رژیم اهداف کلان‌تری مانند تخریب زیرساخت‌های موشکی حزب‌الله و نابودی مقاومت لبنان را مدنظر داشت که در عمل هیچ‌کدام محقق نشدند.

این پیروزی حزب‌الله را به نمادی برای مقاومت در منطقه تبدیل و این خودباوری را در بین دیگر ملت‌های منطقه ایجاد کرد که با مقاومت می‌توان بر این رژیم پوشالی غالب شد. رژیم صهیونیستی که در نبردهایش همواره سعی می‌کرد جنگ به سرزمین‌های اشغالی کشانده نشود در این جنگ غافلگیر شد و نیروهای مقاومت توانستند با هدف قرار دادن عمق خاک فلسطین، رهبران رژیم صهیونیستی را غافلگیر کنند. درگیر شدن شهروندان این رژیم در این نبرد، امنیت آنها را به صورت زیربنایی زیر سؤال برد و ثبات امنیتی مناطق اشغالی با مشکل مواجه شد، تا جایی که که این مسئله مهاجرت معکوس را به دنبال داشت.

این نبرد پرستیژ و موقعیت حزب‌الله لبنان را چه در عرصه داخلی و چه منطقه‌ای به شکل بی‌سابقه‌ای ارتقا داد. به ‌نحوی ‌که براساس نظرسنجی‌های صورت گرفته سیدحسن نصرالله، دبیرکل این جنبش محبوب‌ترین شخصیت جهان عرب در بین مردم منطقه می‌باشد. همچنین علمای سنی مذهب الازهر از حزب‌الله حمایت نموده و گروه‌هایی همچون اخوان المسلمین مصر برای اعزام نیرو به لبنان اعلام آمادگی کردند.

در سطح جهانی هم با انعکاس اقدامات وحشیانه و غیرانسانی رژیم صهیونیستی، احساسات ضداسرائیلی گسترش بی‌سابقه‌ای یافت و راهپیمایی‌های ضدجنگ در سراسر جهان وجهه تصنعی این رژیم را بیش ‌از پیش تخریب کرد. این جنگ همچنین روند دیپلماتیک رژیم صهیونیستی با دیگر کشورها را مختل کرد به‌ نحوی‌که السالوادور سفارت خود را از قدس به تل‌آویو منتقل کرد و ونزوئلا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند.

 

جمع‌بندی

مهم‌ترین دستاورد و پیروزی این نبرد برای جبهه مقاومت شکست در تابوسازی توان نظامی رژیم صهیونیستی بود چرا که تا قبل از آن مقامات این رژیم با بیان اینکه یکی از چند ارتش قدرتمند جهان را دارند ادعای برتری داشتند؛ اما با این شکست معلوم شد که دژ پولادین ادعایی آن‌ها قابلیت شکست دارد و نیروی ایمان و اراده از هر چیزی بالاتر است.

از آن نبرد به بعد ساکنان مناطق اشغالی روزبه‌روز احساس حقارت بیشتری را متحمل شدند و تلاش‌های دیگر برای جبران جنگ 33 روزه با شکست‌های پی‌درپی، هر چه بیشتر به فراگیر شدن این احساس دامن زد. ارتش رژیم صهیونیستی به این مسئله آگاه شده که توان فعلی حزب‌الله از آن سال تا به‌ حال دچار تغییرات زیاد و عمده‌ای داشته و هر حمله پیش دستانه‌ای می‌تواند عواقب و تبعات جبران‌ناپذیری برای این رژیم داشته باشد.

مصطفی رنجبر محمدی

 

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/8002


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم


اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟


هدف روسیه از رابطه گرم با طالبان چیست؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است

بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان

امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند

افشای تعداد نظامیان امریکایی در سوریه

انگلیس بزودی روند اسکان مجدد افغان‌ها را پایان می دهد

سابقه واشنگتن در تعامل با تروریزم

تلاش قرغزستان برای تسریع روابط دوجانبه با افغانستان

شکست منچستریونایتد برابر تاتنهام در جام اتحادیه انگلیس

ملا عبدالغنی برادر به کندهار رفت

ممنوعیت آموزش زنان و دختران سبب خود‌کشی و خود آزاری آنان شده است

اتهام مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر روسیه

سوریه به افغانستان تبدیل نخواهد شد

ملاحسن خواستار نقش رسانه‌ها در تحکیم نظام اسلامی شد

افغانستان شاهد کسر شدید بارندگی در سال جاری می‌باشد

در دو حادثه ترافیکی در ولایت غزنی دهها نفر جان باختند

تکمیل شدن ۱۶۵ پروژه توسعه ای درهرات الی اخیر سال جاری

اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟

امید واری سازمان ملل به برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در سوریه

به دنبال محدود کردن رسانه‌ها نیستیم

تأکید بر روابط دو جانبه میان ایران و پاکستان

قهرمانی رئال مادرید در جام باشگاه های جهان

مدودف حامیان اوکراین در ناتو را اهداف مشروع خواند

کرزی به دیدار حقانی به پکتیا رفت

عادی‌سازی روابط کابل-مسکو ضرورت به تائید پوتین دارد

موضوع آموزش زنان را با مقامات طالبان مطرح کردم


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.