به گزارش انصار، عبدالبصیر سلنگی والی پروان گفت: در پی انفجار بمب جاده ای در مسیر خودروی حامل کارکنان یک شرکت خصوصی معدن در این ولایت هشت نفر از سرنشینان این خودرو جان خود را از دست دادند.
وی همچنین از زخمی شدن پنج نفر از شهروندان افغان در حادثه انفجار روز شنبه در بگرام خبر داد. قربانیان حادثه انفجار از کارکنان و نیروهای امنیتی یک معدن کرومیت بودند.در حالی که تاکنون هیچ گروهی مسوولیت این انفجار را به عهده نگرفته است والی پروان شبه نظامیان طالبان را مسئول این حادثه میداند.
به گزارش آسوشیتدپرس، شبه نظامیان طالبان اخیرا کارگران معادن و طرح های زیرساختی و ساخت و ساز در افغانستان را مورد هدف قرار میدهند. همچنین، همزمان با کاهش تدریجی حضور نظامیان ائتلاف در کشور، شبه نظامیان طالبان حملات خود علیه نظامیان و مقامات دولتی افغان را افزایش داده اند، که این امر نشان دهندۀ دشمنی آنان با مردم افغانستان خواهد بود.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/604