یک مقام ارشد سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو) در افغانستان گفته است که این سازمان نیروهای هوایی افغان را به زودی تقویت خواهد کرد.
ژنرال هانس لوتار دومروس معاون فرماندهی ناتو در افغانستان گفته است که در آینده ی نزدیک با نیروهای هوایی افغانستان هم در بخش ارتقای ظرفیت و هم در زمینه ی فراهم آوری تجهیزات به شمول چرخبال های جنگی همکاری خواهد شد.
وی که برای بررسی وضعیت امنیتی در شمال افغانستان به ولایت بلخ سفر کرده بود؛ از توانمندی نیروهای افغان در مبارزه با مخالفان تمجید کرد.
ژنرال دومروس گفته است که نیازمندیهای سربازان افغان بیشتر از پیش مرفوع خواهد شد تا در تابستان سال آینده از تکرار حوادثی مانند سقوط شهر قندوز جلوگیری گردد.
وی بیان داشته است: ناتو در چنین وضعیت جنگی افغانستان را تنها نخواهد گذاشت در کنار همکاری و تقویت بخش هوایی برای مبارزه با دهشت افگنی و انکشاف زیر بناها تلاش های شان را ادامه خواهند داد.
او افزوده است: همکاری ما با فراهم آوری چرخبالهای جنگی و انتقالی برای افغانستان ادامه پیدا میکند تا این نیرو ها تقویت شوند و نیروهای زمینی را در بخش های آموزش حمایت های نظامی مشورت دهی خواهیم کرد.
این فرمانده ی نیروهای ناتو در افغانستان با اشاره به اختلافات درونی بین طالبان بیان داشت: هر چند طالبان دچار اختلاف درونی شدند؛ این برای آنها یک نقطه ضعف است که ما آن را حمله سرخ بالای سرخ می نامیم. تصور ما این است که وضعیت امنیتی بهتر می شود.
گفتنی است که هم اکنون ۱۵۰۰ سرباز خارجی در پایگاه نظامی ناتو درشمال افغانستان در ولایت بلخ حضور دارند که ماموریت های آموزشی و مشورت دهی به نیروهای افغان را به پیش میبرند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/4668