صندوق امانی سازمان ملل برای افغانستان اعلام کرده که ناروی بیش از ۸۹۶ هزار و ۳۰۰ دالر برای بازسازی زندگی مردم و توانمندسازی زنان در افغانستان کمک کرده است.
به گزارش انصار، این سازمان با نشر پیامی در صفحه ایکس از ادامه کمک های ناوری در بخش های مختلف در افغانستان خبر داده است.
در پیام صندوق امانی ملل متحد برای افغانستان آمده است که «ناروی به کمک به افغان ها برای بازسازی زندگی شان، توانمندسازی زنان و ایجاد تغییر پایدار، ادامه می دهد.»
پیش از این نیز ناروی از کمک ۱.۸ میلیون دالر به افغانستان خبر داده بود.
بر اساس آمار های دفتر هماهنگ کننده کمک های بشردوستانه سازمان ملل متحد در ۱۰ سال گذشته ناروی ۱۸۹ میلیون کرون معادل (بیش از هفده و نیم میلیون دالر) کمک کرده است.
این در حالی است که همزمان با آغاز زمستان سازمان ملل و نهاد های امدادرسان بین المللی از افزایش سطح نیازمندی ها در کشور هشدار داده اند.
بر اساس آمار نهاد های بین المللی حدود ۲۳.۷ میلیون تن در افغانستان به کمک های بشردوستانه نیاز دارند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/34798