درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-03  |  2024-11-23  |  بروز شده در: 1403/09/02 - 13:12:4 FA | AR | PS | EN
آزمایش جدیدترین موشک بالستیک روسیه با حمله به اوکراین            سیاست حکومت ما مستقل و غیر وابسته است            برنامه‌های آموزشی ایران برای کارمندان حکومت طالبان             کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ            زالوژنی جنگ جهانی سوم را آغاز شده می داند            گیتس از نامزدی وزارت عدلیه دولت ترامپ انصراف داد            طبق اصول اسلامی به حمایت از رسانه‌ها ادامه می‌دهیم             خشونت‌ نظامیان لهستانی با پناهجویان افغان            هنوز نمی‌فهمم که چرا توپ طلا را به من ندادند            صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت            حکومت برای مدیریت بهتر آب‌های کشور اراده قوی دارد            رد شایعات تعیین نماینده ویژه جدید پاکستان برای افغانستان            افزایش شهدای فلسطین به ۴۴ هزار و ۵۶ تن            اوچا از کمک 50 هزار یورویی پرتگال به افغانستان خبر داد            توزیع 20 هزار تذکره طی شش ماه در دایکندی            






تاریخ نشر: 1403/09/02 - 12:04:0
تعداد بازدید: 229
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ
 کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ

ولادیمیر پوتین؛ رییس‌ جمهور روسیه، سند هسته‌ای جدیدی را امضا کرده که براساس آن، این کشور در صورتی که هدف حمله‌ موشکی با حمایت یک کشور هسته‌ای قرار گیرد، می‌تواند استفاده از سلاح اتمی را بررسی کند.

 براساس این سند، حمله به روسیه از سوی هر کشور عضو یک ائتلاف نظامی، به‌عنوان حمله از سوی کل آن ائتلاف در نظر گرفته می‌شود.

 همچنین «تجاوز به روسیه یا متحدانش توسط یک کشور غیرهسته‌ای با حمایت یک کشور هسته‌ای به‌عنوان یک حمله‌ای مشترک تلقی خواهد شد.»

 روسیه همچنین حق استفاده از سلاح‌های هسته‌ای را در پاسخ به استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی علیه خود یا متحدانش برای خود محفوظ می‌دارد.

 مفاد تغییرات تازه در دُکتورین اتمی روسیه کاملاً واضح است: هرگونه حمله موشکی از سوی اوکراین به خاک روسیه با استفاده از تسلیحات کشورهای دارای قدرت هسته‌ای حمله از سوی خود آن کشورها تلقی خواهد شد. از سوی دیگر، روسیه به خود حق می‌دهد که برای واکنش در برابر حمله یکی از اعضای یک ائتلاف نظامی مانند ناتو آن را حمله‌ای از سوی همه اعضا ارزیابی کرده و در واکنش به آن هر یک از اعضای در دسترس ناتو را هدف حمله متقابل قرار دهد.

 مسکو همچنین بر اساس این دُکتورین تازه می‌تواند به حمله اتمی یا موشکی خارجی به یکی از کشورهای هم‌پیمان خود مانند بلاروس نیز واکنشی مشابه نشان دهد و به سادگی به تسلیحات اتمی متوسل شود.

 تغییرات ایجادشده در دُکتورین هسته‌ای روسیه به اندازه واضح است که به سادگی می‌توان به جای استفاده از تعبیرات و استعارات کلی و مبهم، نام طرف‌هایی مانند اوکراین، امریکا، ناتو و کشورهای اروپایی را جایگزین کرد و نتیجه گرفت که این دُکتورین دقیقاً به منظور اعلام آمادگی روسیه برای ورود به یک جنگ هسته‌ای تمام عیار با ناتو امریکا و اروپا در خاک اوکراین یا حتی فراتر از آن تدوین شده است.

 شاید بسیاری از صاحب نظران، ولادیمیر پوتین؛ رئیس جمهوری روسیه را به توسل بی‌پروا و حتی غیر ضروری به تهدیدات هسته‌ای متهم کنند و به این ترتیب، درباره خطر وقوع یک جنگ اتمی در آینده قابل پیش بینی هشدار دهند.

 این ارزیابی به نوبه خود می‌تواند درست باشد؛ اما نباید فراموش کرد که چه کسی ولادیمیر پوتین را به سمت توسل به تهدیدات نظامی با طعم هسته‌ای سوق می‌دهد.

 یک هزار روز از حمله روسیه به اوکراین می‌گذرد. نیروهای روس، متحمل تلفات سهمگینی شده‌اند؛ اما در عین حال به پیشرفت‌های بزرگی نیز دست یافته‌اند. با این حال هنوز هیچ چشم انداز روشنی از پایان جنگ وجود ندارد؛ زیرا امریکا و کشورهای اروپایی به تزریق سلاح به اوکراین ادامه می‌دهند، بر آتش جنگ می‌دمند و کی‌یف را از گفتگوهای صلح بازمی دارند تا روسیه را تضعیف کنند حتی به بهای نابودی اوکراین.

 به بیان ساده‌تر، اگر مداخلات و تحریک‌های ناتو و امریکا نبود جنگ اوکراین نه تنها یک هزار روز طول نمی‌کشید؛ بلکه حتی ممکن بود هرگز رخ ندهد؛ زیرا روسیه و اوکراین طی سالیان متمادی در کنار یکدیگر همزیستی مسالمت آمیز را تجربه کرده بودند؛ اما این رویکرد ناتو به سمت شرق و گسترش آن به حیاط خلوت و حوزه نفوذ روسیه بود که مسکو را به اتخاذ تدابیر و تمهیدات پیشگیرانه وادار کرد.

 در حال حاضر نیز دُکتورین هسته‌ای روسیه به دنبال صدور مجوز استفاده از تسلیحات غربی برای حمله به عمق خاک روسیه توسط اوکراین مورد بازبینی قرار گرفته و به این ترتیب، جهان امروز در آستانه یک جنگ تمام عیار اتمی واقع شده است.

 عامل اصلی تحریک روسیه به تهدید هسته‌ای ولادیمیر پوتین نه؛ بلکه جو بایدن است.

 تحلیلگران می‌گویند که بخشی قابل توجه از اقدامات اخیر جو بایدن؛ رئیس جمهور امریکا سخت‌تر کردن کار دونالد ترامپ؛ رئیس جمهور منتخب ایالات متحده است که با شعار پایان دادن به جنگ‌های جاری در تمام نقاط جهان به قدرت بازمی‌گردد.

 تحلیلگران تندروتر حتی جو بایدن را به کودتای خاموش علیه دونالد ترامپ متهم می‌کنند و معتقد اند که در دامن زدن به جنگ‌های جاری و تشدید بی‌پروای آن با تزریق تسلیحات و تحریک طرف‌ها به برافروختن درگیری‌های تازه، هدف واقعی بایدن به منظور ناکام گذاشتن طرح‌های ترامپ برای پایان دادن به جنگ‌هاست.

 این برداشت زمانی تقویت می‌شود که در نظر بگیریم که پیش از انتخابات ریاست جمهوری امریکا دولت جو بایدن به منظور فرونشاندن خشم و اعتراض امریکایی‌ها و جلب نظر اعراب و مسلمانان و جنبش‌های ضد جنگ، تلاش‌هایی هرچند صوری، نمادین و دروغین را برای کاهش تنش در خاورمیانه راه اندازی کرده بود؛ اما پس از مشخص شدن نتایج انتخابات و پیروزی دونالد ترامپ به یکباره رویکرد جو بایدن به سمت حمایت بی‌محابا از ادامه جنگ و مقاومت در برابر تلاش‌ها برای توقف درگیری‌ها تغییر کرد؛ به گونه‌ای که نماینده امریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد یک بار دیگر در برابر ۱۴ عضو دیگر این شورا ایستاد و به تنهایی قطعنامه آتش بس فوری در غزه را وتو کرد.

 تنها چند روز پیش از وتوی آخرین قطعنامه آتش بس در غزه، بایدن و متحدان اروپایی او مجوز استفاده اوکراین از تسلیحات غربی برای هدف قرار دادن عمق خاک روسیه را صادر کرده بودند.

 همه این‌ها نشان می‌دهد که دولتمردان کنونی امریکا در پی دامن زدن به جنگ‌های جاری در سراسر جهان هستند تا طرح ترامپ برای پایان سریع این جنگ‌ها را با بن‌بست روبرو کرده و رئیس جمهور آینده ایالات متحده را به انتخاب‌های ناگزیر برای دخالت و مشارکت در جنگ‌هایی که به طور خطرناکی به سمت جهانی شدن حرکت می‌کنند، وادار سازند.

 به این ترتیب، به همان میزان که تهدید ولادیمیر پوتین به استفاده از تسلیحات هسته‌ای برای مقابله با غرب در اوکراین، جدی، خطرناک و فاجعه بار است، کودتای جو بایدن علیه دونالد ترامپ و پیامدهای آن برای صلح و امنیت جهانی نیز مخوف و هولناک خواهد بود.  محمدرضا امینی

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/34493






*
*

*



نیز بخوانید

دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟


هدف روسیه از رابطه گرم با طالبان چیست؟


نفرت عمومی از اسرائیل به ورزشگاهها رسید


تاثیر بازگشت ترامپ بر جنگ ایران و اسرائیل چه خواهد بود؟


آیا امریکا بخاطر اسرائیل آماده جنگ با ایران است؟


آیا پیروزی ترامپ معادلات در افغانستان را برهم میزند؟


«اول برنده» کارزار انتخابات امریکا کیست؟


مقصر سقوط کیست؛ یک گناه و صد متهم


میراث شهید نصرالله در دستان نعیم قاسم


بریکس پلس توان رقابت با غرب را دارد؟


نقش امریکا در گسترش بحران اوکراین


پاسخ اسرائیل به ایران؛ پایان یا سرآغاز؟


توهم طالبانی در مقیاس جام جهانی


حزب‌الله بدون نصرالله و صفی‌الدین مقاوم تر و مبارزتر


تفاهم بی سروصدای امریکا و اسرائیل درمورد ایران


سکوت شانگهای از افغانستان تا غزه و لبنان


حماس و غزه بعد از یحیی سنوار چه می شود؟


پاکستان از نشست شانگهای علیه طالبان استفاده ابزاری می کند





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

جانباختن ۱۲ تن در حمله به زیارتگاه اهل تصوف در بغلان

آزمایش جدیدترین موشک بالستیک روسیه با حمله به اوکراین

سیاست حکومت ما مستقل و غیر وابسته است

برنامه‌های آموزشی ایران برای کارمندان حکومت طالبان

کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ

زالوژنی جنگ جهانی سوم را آغاز شده می داند

گیتس از نامزدی وزارت عدلیه دولت ترامپ انصراف داد

طبق اصول اسلامی به حمایت از رسانه‌ها ادامه می‌دهیم

خشونت‌ نظامیان لهستانی با پناهجویان افغان

هنوز نمی‌فهمم که چرا توپ طلا را به من ندادند

صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت

حکومت برای مدیریت بهتر آب‌های کشور اراده قوی دارد

رد شایعات تعیین نماینده ویژه جدید پاکستان برای افغانستان

افزایش شهدای فلسطین به ۴۴ هزار و ۵۶ تن

اوچا از کمک 50 هزار یورویی پرتگال به افغانستان خبر داد

توزیع 20 هزار تذکره طی شش ماه در دایکندی

وضعیت مهاجران افغان در پاکستان «بحرانی است»

رد درخواست ملاقات وزیر دفاع امریکا از سوی همتای چینایی اش

دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان

امریکا باید با روسیه، چین و کوریای شمالی گفتگو کند

واکنش ایران به وتوی قطعنامه آتش بس در غزه

افزایش بیماری‌های تنفسی در ولایت کندهار

علاقه‌مندی چینایی ها به سرمایه‌گذاری در پروژه انتقال آب پنجشیر

امریکا و پاکستان برای تهدیدهای تروریستی از خاک افغانستان همکاری می کنند

۱۹ میلیون دالر بودجه‌ اقلیمی برای افغانستان آزاد خواهد شد


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.