درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-08-18  |  2024-11-08  |  بروز شده در: 1403/08/18 - 12:04:0 FA | AR | PS | EN
حمایت کشورهای مستقل مشترک‌المنافع از طرح کمربند امنیتی در اطراف افغانستان            غرب با یک انتخاب روبروست؛ نابودی اوکراین یا مذاکره            روسیه از ۳۸ حمله علیه تأسیسات نظامی اوکراین خبرداد            احتمال تطبیق کامل توافقنامه دوحه با آمدن ترامپ به قدرت            ازدواج اجباری بخاطر فقر و خشکسالی در افغانستان            تلاش ازبکستان بر تقویت نقش افغانستان در همکاری‌های منطقه‌ای             ایده‌های خاص پوتین برای حل بحران در خاورمیانه             فطرت تصمیم سازمان ملل را ناعادلانه خواند            پیروزی منچستریونایتد و توقف روم در لیگ اروپا            ترس ناتو از تقویت همکاری روسیه، ایران، چین و کوریای شمالی            سفر وزیر معارف حکومت طالبان به ولایت غزنی            ایجاد بازار ملی و بین المللی برای محصولات زراعتی کشور از سوی سازمان ملل             فروش ۲۴۵ هزار دالری زمرد پنجشیر توسط حکومت طالبان            نشست مسئولان ترانسپورت ننگرهار با کمیشنر تورخم            شرکت نماینده حکومت طالبان در نشست سالانه مؤسسات مالی اسلامی            






تاریخ نشر: 1403/08/15 - 06:20:4
تعداد بازدید: 307
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

آیا امریکا بخاطر اسرائیل آماده جنگ با ایران است؟
 آیا امریکا بخاطر اسرائیل آماده جنگ با ایران است؟

شمارش معکوس پاسخ ایران به حمله اسرائیل، آغاز شده است. جابجایی لانچرهای پرتاب موشک، حرکت انواع موشک های بالستیک و هایپرسونیک به تعداد زیاد؛ تحرک در نقاط شلیک موشک ها حداقل در شهرهای غربی ایران و... در تصاویر ماهواره ای برای مقامات امریکا و اسرائیل، روشن شده است. رسانه های غربی از این تحرکات، اطلاع رسانی کرده اند.

مقامات رسمی و کارشناسان ایرانی نیز از حمله با هدف مجازات اسرائیل سخن می زنند. به نظر می رسد این بار حجم و سطح و نوع حملات به اسرائیل در مقیاس وسیعتری نسبت به دو حمله قبلی باشد.

حالا مقامات صهیونیست و امریکایی از حمله ایران مطمئن شده اند. ایران نه به توصیه های اخلاقی انگلیس، آلمان و فرانسه گوش داده و نه توجهی به تهدیدهای اسرائیل و امریکا دارد. لذا در شرایطی که امریکا وارد انتخابات ریاست جمهوری شده است، هواپیماهای غول پیکر B52  در آسمان، مماس با غرب ایران، به پرواز درآمده اند. قبل بر آن، جنگنده های استراتژیک B2 نیز به منطقه اعزام شدند تا ایجاد رُعب کنند.

مقامات نظامی و سیاسی امریکا صراحتا اعلام کرده اند که در صورت حمله ایران به اسرائیل، از این رژیم دفاع خواهند کرد.

رهبر جمهوری اسلامی ایران در سخنرانی اخیر خود در جمع جوانان محصل، از خطاهای استعمارگران گفت. ایشان بیش از آنکه اسرائیل را مخاطب قرار بدهند، امریکا بعنوان حامی اسرائیل را مخاطب قرار داد.

واقعیت کلام اینست که اگر حمایت قاطع سیاسی، نظامی و اقتصادی امریکا از اسرائیل نباشد، چیز زیادی به رژیم صهیونیستی باقی نمانده است. اغلب بمبهای کشتارجمعی که بر غزه و لبنان ریخته شده از امریکاست. جنگنده هایی که همه روزه بر فراز لبنان پرواز می کنند، جت هایی که غزه ی زیبا را با خاک یکسان کردند همه امریکایی هستند. سیستم پدافندی اسرائیل توسط امریکا تقویت شده و حالا نوک هرم سیستم دفاعی اسرائیل در مقابل حملات ایران را سیستم تاد امریکایی تشکیل می دهد.

کشورها و حکومتهای عربی که در خدمت اسرائیل درآمده اند، با توصیه و فرمان امریکا و با دریافت دالرهای این کشور، حتی سخنی هم ضد اسرائیل نمی گویند. کشورهای غربی بعنوان متحدین امریکا، علیه فلسطین و لبنان موضع می گیرند و از اسرائیل حمایت می کنند.

جان کلام اینست که اسرائیل بدون امریکا، یک قدرت پوشالی با منابع بسیار محدود است که حتی توان ایستادگی در برابر حزب الله را ندارد و اگر امریکا نباشد، با قطعیت می توان گفت، جنبش حزب الله به تنهایی می تواند ظرف یکماه، مناطق اشغالی را به خاک فلسطین، لبنان، سوریه و اردن، ملحق بسازد.

 با فهم این حقیقت، اگر جمهوری اسلامی ایران در حجم گسترده به اسرائیل حمله کند، واکنش امریکا علیه ایران چه خواهد بود؟

با جدیت می توان گفت که اگر در پی حملات گسترده ایران، موجودیت اسرائیل به خطر بیفتد؛ امریکا برای جلوگیری از سقوط این رژیم، علیه ایران اقدام خواهد کرد. این اقدام می تواند استفاده از موشکها و بمبهای قدرتمند از منطق مختلف و با سیستم های متعدد، مشارکت جنگنده های فوق سری و بمب افکن های استراتژیک و موشک های بالستیک از زمین و دریا علیه ایران باشد. این حملات می تواند آسیب های جدی متوجه مراکز اقتصادی و زیرساختی ایران وارد آوَرَد. سیستم های پدافندی ایران شامل باور 373 و سامانه S300   و احتمالا برخی سامانه های چینی می توانند بخشی از حملات را خنثی کنند اما نه همه آن را؛ این برای ایران یک چالش خواهد بود.

اما در جانب مقابل، این ایران است که می تواند خاورمیانه را برای امریکا به جهنم مبدل کند و می تواند اقتصاد جهانی را با چالش بزرگی مواجه بسازد و تأمین انرژی جهان را در سطح وسیعی مختل بسازد.

اگر امریکا مستقیما علیه ایران اقدام کند، حضور نظامی و لوژستکی و اطلاعاتی امریکا در پایگاههایش در خاورمیانه به مشکل می خورد و چاره ای جز تخلیه پایگاهها و ترک منطقه ندارد و مجبور است ناوگان دریایی خود را آنقدر دور ببرد که از تیررس موشک های نقطه زن ایرانی در امان بمانند.

شاید مردم ایران بتوانند شرایط جنگی را تحمل کنند اما امریکا هرگز نمی تواند، هژمونی خود را حفظ کند و راه بازگشت به منطقه و حوزه خلیج فارس را پیدا کند. در صورت درگیر شدن مستقیم ایران و امریکا، بعید است روسها و چینی ها نظاره گر بمانند. تایوان سریعاً و رسما به چین ملحق خواهد شد و اوکراین تماماً ضمیمه خاک روسیه می شود.

لذا درگیری مستقیم امریکا با ایران تبعاتی به طرف امریکایی دارد که مقامات سیاسی-نظامی امریکا را وادار به محافظه کاری و موعظه گری و انکارورزی می سازد.

در یک جنگ احتمالی؛ امریکا هر میزان که بتواند به ایران ضربه بزند و تخریب کند، ایرانی ها می توانند ترمیم و جبران کنند. جغرافیای گسترده ایران، پراکندگی منابع و زیرساخت ایران، جمعیت زیاد، نیروی نظامی قوی و تسلیحات بومی، پنهانکاری های نظامی-دفاعی و... جزو نقاط قوت ایران محسوب می شوند که در مقابل هر قدرتی، توان بازدارندگی ایجاد می کنند. اما تحمل پاسخ ایران به این ضربه، برای امریکا بسیار دشوار خواهد بود.

لذا می توان پیشبینی کرد که هرگونه حمله ایران با هر شدتی به اسرائیل، می تواند دولت فعلی امریکا را در همان سطح موعظه گر و نصیحت کننده، نگه دارد. اگر حملات ایران به اسرائیل؛ وسیع، سنگین، بهت آور و ویرانگر باشد، می تواند امریکا را وادار بسازد که آتش بس را بر مقامات صهیونیستی تحمیل نماید تا از افول بیشتر اسرائیل پیشگیری نماید.

پیشبینی می شود که حمله بعدی ایران با هزاران پرتابه، بسیار وسیع و ویرانگر خواهد بود اما نه به حدی که بتواند موجودیت اسرائیل را به خطر بیندازد. لذا در چنین سطحی از حمله، امریکا احتمالاً ضمن دفاع از اسرائیل و ردگیری موشک های ایرانی، خودش را با ایران درگیر نخواهد کرد.   حسینی مدنی      

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/34232






*
*

*



نیز بخوانید

تاثیر بازگشت ترامپ بر جنگ ایران و اسرائیل چه خواهد بود؟


آیا پیروزی ترامپ معادلات در افغانستان را برهم میزند؟


«اول برنده» کارزار انتخابات امریکا کیست؟


مقصر سقوط کیست؛ یک گناه و صد متهم


میراث شهید نصرالله در دستان نعیم قاسم


بریکس پلس توان رقابت با غرب را دارد؟


نقش امریکا در گسترش بحران اوکراین


پاسخ اسرائیل به ایران؛ پایان یا سرآغاز؟


توهم طالبانی در مقیاس جام جهانی


حزب‌الله بدون نصرالله و صفی‌الدین مقاوم تر و مبارزتر


تفاهم بی سروصدای امریکا و اسرائیل درمورد ایران


سکوت شانگهای از افغانستان تا غزه و لبنان


حماس و غزه بعد از یحیی سنوار چه می شود؟


پاکستان از نشست شانگهای علیه طالبان استفاده ابزاری می کند


آیا امریکا «نگران» نسل کشی توسط اسرائیل در غزه است؟


آیا امریکا از سقوط اسرائیل وحشت دارد؟


آیا ترامپ به کاخ سفید بازمی‌گردد


بریکس به یک اتحاد نظامی تبدیل نخواهد شد


دلیل همصدا شدن روسیه با آذربایجان چیست؟


هم‌نظر شدن بایدن و نتانیاهو درباره پاسخ به ایران!


تلاش ترکیه برای برگزاری یک نشست صلح میان روسیه و اوکراین


آیا اسرائیل به ایران حمله می کند؟


نشست فرمت مسکو تریبون منطقه‌ای برای حکومت طالبان


درس‌های تاریخی اشغال افغانستان به امریکا


آیا آغاز جنگ زمینی اسرائیل با لبنان در ساعات آینده محتمل است؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

عصری‌سازی بنادر تجاری؛ در اولویت حکومت طالبان

حمایت کشورهای مستقل مشترک‌المنافع از طرح کمربند امنیتی در اطراف افغانستان

غرب با یک انتخاب روبروست؛ نابودی اوکراین یا مذاکره

روسیه از ۳۸ حمله علیه تأسیسات نظامی اوکراین خبرداد

احتمال تطبیق کامل توافقنامه دوحه با آمدن ترامپ به قدرت

ازدواج اجباری بخاطر فقر و خشکسالی در افغانستان

تلاش ازبکستان بر تقویت نقش افغانستان در همکاری‌های منطقه‌ای

ایده‌های خاص پوتین برای حل بحران در خاورمیانه

فطرت تصمیم سازمان ملل را ناعادلانه خواند

پیروزی منچستریونایتد و توقف روم در لیگ اروپا

ترس ناتو از تقویت همکاری روسیه، ایران، چین و کوریای شمالی

سفر وزیر معارف حکومت طالبان به ولایت غزنی

ایجاد بازار ملی و بین المللی برای محصولات زراعتی کشور از سوی سازمان ملل

فروش ۲۴۵ هزار دالری زمرد پنجشیر توسط حکومت طالبان

نشست مسئولان ترانسپورت ننگرهار با کمیشنر تورخم

شرکت نماینده حکومت طالبان در نشست سالانه مؤسسات مالی اسلامی

تأکید حکومت طالبان و هند روی گسترش روابط دوجانبه

تاثیر بازگشت ترامپ بر جنگ ایران و اسرائیل چه خواهد بود؟

گفتگوی تلیفونی رئیس جمهور چین با ترامپ

گفتگوی حامد کرزی با مسئول وزارت خارجه هند در امور افغانستان

احتمال کاهش کمک‌های کانادا به افغانستان

حکومت طالبان از ترمیم 70 درصد وسایط نظامی خبر داد

پیروزی بایرن ، بارسا و اینتر در شب باخت PSG

قدر دانی «کرن دیکر» از اطلاع‌رسانی خبرنگاران در افغانستان

استخراج روزانه نفت در حوزه نفتی آمودریا به ۳ هزار تُن می رسد


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.