درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-29  |  2024-12-19  |  بروز شده در: 1403/09/29 - 06:28:5 FA | AR | PS | EN
سوریه به افغانستان تبدیل نخواهد شد             ملاحسن خواستار نقش رسانه‌ها در تحکیم نظام اسلامی شد             افغانستان شاهد کسر شدید بارندگی در سال جاری می‌باشد            در دو حادثه ترافیکی در ولایت غزنی دهها نفر جان باختند            تکمیل شدن ۱۶۵ پروژه توسعه ای درهرات الی اخیر سال جاری            اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟            امید واری سازمان ملل به برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در سوریه            به دنبال محدود کردن رسانه‌ها نیستیم            تأکید بر روابط دو جانبه میان ایران و پاکستان            قهرمانی رئال مادرید در جام باشگاه های جهان            مدودف حامیان اوکراین در ناتو را اهداف مشروع خواند            کرزی به دیدار حقانی به پکتیا رفت             عادی‌سازی روابط کابل-مسکو ضرورت به تائید پوتین دارد            موضوع آموزش زنان را با مقامات طالبان مطرح کردم             افغان‌ها از مهاجرت غیرقانونی پرهیز کنند            






تاریخ نشر: 1403/07/06 - 03:53:3
تعداد بازدید: 318
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

رژیم اسرائیل در جنگ فرسایشی با حزب الله گیر خواهد ماند
 رژیم اسرائیل در جنگ فرسایشی با حزب الله گیر خواهد ماند

چیزی که این‌روز‌ها ارتش رژیم صهیونیستی را در حمله به لبنان هراسان کرده این است که حزب الله از روز (سه شنبه) دایره حملات خود به عمق فلسطین اشغالی برای زیر آتش گرفتن هداف نظامی گسترش داده است.

به گزارش انصار به نقل از الاخبار، وقتی ارتش رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت به لبنان حمله کند، صرفا به‌دنبال اجرای برنامه‌های خاص خود نبود - مخصوصا حالا که مشخص شده است ٩٠٠ مورد حمله موشکی و هوایی به بیش از ٢٠٠٠ هدف در جنوب لبنان و بقاع ظرف ٢٤ ساعت گذشته هیچ تاثیری در زرادخانه موشکی حزب الله نداشته است -. در‌واقع چیزی که این رژیم را هراسان کرده است، این است که حزب الله از دیروز دایره حملات خود به عمق فلسطین اشغالی را گسترش داده است و روشن است که این حملات صرفا به اهداف نظامی منحصر شده است.

‌رسانه‌های رژیم صهیونیستی هم همصدا با مقامات سیاسی و نظامی این رژیم اذعان کرده‌اند که عملیات نابودی قدرت و تجهیزات نظامی حزب الله، عملیاتی پیچیده، دشوار و زمانبر است. این در حالی است که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم تیمی از اعضای کابینه خود را مسئول بررسی دیدگاه‌هایی برای راه‌حل سیاسی حاصل از حمله به حزب الله کرده است. اصلی‌ترین نکته‌ای که از ادعا‌ها و دیدگاه‌های نتانیاهو برمی آید، این است که او امیدوار است حمله به حزب الله، به وی در تحقق نتایج بیشتر و بزرگتر در باریکه غزه کمک کند.

‌اما با نگاهی به اصل طرح و نقشه نتانیاهو می‌توان گفت که وی از حدود دو هفته پیش، پیوسته از تغییر موازنه قوا در شمال فلسطین اشغالی دم می‌زند. اما الان این تغییر خود‌به‌خود تبدیل به یک هدف و مقدمه تحقق اهداف دیگر از‌جمله جدا کردن جبهه لبنان از غزه یا بازگرداندن شهرک‌نشینان صهیونیست به شمال فلسطین اشغالی شده است و همه اینها - از دید نتانیاهو - در گرو تضعیف نظامی حزب الله و در‌نهایت تحمیل معادلات جدید بر جبهه لبنان و اخراج حزب الله از جنوب لیطانی است.

‌با این که دشمن از "پیروزی‌های بزرگ " در نتیجه حملات هوایی حرف می‌زند و یوآو گالانت، وزیر اطلاعان این رژیم ادعا کرده است که ۵٠ درصد از توانمندی‌های موشکی حزب الله از بین رفته است، اما کارشناسان این رژیم از‌جمله سرتیپ "یعقوب عمیدرور" مشاور افراطی و راستگرای سابق امنیت قومی این رژیم، این تحلیل را رد کرده‌اند. وی تصریح کرده است که این رژیم "تخریب توانمندی‌های نظامی حزب الله را حتی شروع نکرده است و همچنان از این هدف فاصله دارد".

‌در طرف مقابل، حزب الله عملا حملات موشکی خود به عمق فلسطین اشغالی را از سر گرفت و پایگاه رامات دیوید و دیگر پایگاه‌ها و تاسیسات این رژیم در جنوب حیفا و ٦٠ کیلومتری العفوله و زخرون را از سر گرفته و ضربات کاری به مقر یگان دریایی الشییطت نیز وارد کرده است.

‌از آنجا که پاسخ‌های موشکی مقاومت، نشان داد که حزب الله همچنان از قدرت و آزادی اداره عملیات برخوردار است، نظامیان صهیونیست اعم از قدیمی و کنونی به این نتیجه رسیده اند که حزب الله همچنان از مهماتی استفاده می‌کند که از سال ٢٠٠٦ در انبار داشته است و توانمندی‌های واقعی و اصیل خود را هنوز نشان نداده است؛ این موضوع ارتش این رژیم را به‌سرعت به این سمت کشاند که اظهارات گالانت هیچ محلی از اعراب ندارد و او در حقیقت هیچ اطلاعی از حجم خسارت‌های ناشی از تجاوزات هوایی این رژیم ندارد. ارتش در‌واقع از تکرار رسوایی شبیه آنچه که در جنگ جولای ٢٠٠٦ رخ داد، هراس دارد؛ در آن زمان دان حالوتس، رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم در همان روز‌های نخستین جنگ و پس از تجاوزات هوایی این رژیم به لبنان، اعلام کرد که این رژیم در این حمله پیروز شده است.

‌از روند عمومی حوادث چنین برمی آید که برخی ملاحظات استراتژیک دشمن را به سمت شتابزدگی بی‌سابقه‌ای مبتنی بر فرضیه "تشدید تنش برای کاهش تنش" سوق داده است. منظور از این فرضیه، کسب کنترول بر روند درگیری‌های میدانی برای مهار حزب الله است به این امید که با ارتکاب حداکثر خیانت و خونریزی، مقاومت را وادار به تجدید نظر در محاسبات و تغییر گزینه‌های خود کند.

‌اما در عمل این فرضیه شکست خورد و دشمن به‌جای تحقق پیروزی و دستاورد‌های میدانی، با معادله جدیدی رو‌به‌رو شد با این مضمون که‌ هر‌قدر حمله به حریم هوایی لبنان را شدت بدهد، مناطق بیشتری در عمق فلسطین اشغالی در تیررس حزب الله خواهد بود و همین حقیقت دشمن را بر آن خواهد داشت که هر چه سریع‌تر به‌دنبال راه فراری از این وضعیت موجود و توقف حمله باشد.

‌این در حالی است که در شرایط کنونی بر خلاف گذشته، هیچ تحرکی از کشور‌های دیگر مثل امریکا که همواره در چنین مواردی برای خریدن وقت برای رژیم صهیونیستی وارد عمل می‌شوند، مشاهده نمی‌شود.

‌با‌این‌حال هیچ‌کس نمی‌تواند با اطمینان بگوید که دشمن دست از جنایات بیشتر اعم از ترور شخصیت ها یا ارتکاب عملیات‌های جنایتکارانه بر می‌دارد.

به نقل از العالم، قدر مسلم این است که حملات رژیم به آنچه که اهداف نظامی تلقی کرده است، اغلب با شکست رو‌به‌رو شده است چون معمولا اثبات می‌شود که اهداف مورد حمله، غیر نظامی بوده‌اند، و همین امر حامیان و طرف‌های نزدیک به جریان مقاومت را بر آن می‌دارد که به حزب الله توصیه کنند، اندکی تامل به خرج دهد تا اشتباهات فاحش دشمن در شناسایی و هدف‌گیری بر ملا شود.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/33637






*
*

*



نیز بخوانید

اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟


هدف روسیه از رابطه گرم با طالبان چیست؟


نفرت عمومی از اسرائیل به ورزشگاهها رسید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

اتهام مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر روسیه

سوریه به افغانستان تبدیل نخواهد شد

ملاحسن خواستار نقش رسانه‌ها در تحکیم نظام اسلامی شد

افغانستان شاهد کسر شدید بارندگی در سال جاری می‌باشد

در دو حادثه ترافیکی در ولایت غزنی دهها نفر جان باختند

تکمیل شدن ۱۶۵ پروژه توسعه ای درهرات الی اخیر سال جاری

اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟

امید واری سازمان ملل به برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در سوریه

به دنبال محدود کردن رسانه‌ها نیستیم

تأکید بر روابط دو جانبه میان ایران و پاکستان

قهرمانی رئال مادرید در جام باشگاه های جهان

مدودف حامیان اوکراین در ناتو را اهداف مشروع خواند

کرزی به دیدار حقانی به پکتیا رفت

عادی‌سازی روابط کابل-مسکو ضرورت به تائید پوتین دارد

موضوع آموزش زنان را با مقامات طالبان مطرح کردم

افغان‌ها از مهاجرت غیرقانونی پرهیز کنند

امکان تعامل سویدن با حکومت طالبان اندک است

توزیع حدود 34 میلیون سیمکارت در افغانستان

وضعیت غذایی در افغانستان به شدت بحرانی است

رئیس سیا برای آتش بس غزه به قطر می رود

تاکید بر تحکیم روابط میان افغانستان و عمان

چین خواستار ادامه گفتگوهای هسته ای با ایران شد

وینیسیوس جونیور بهترین بازیکن جهان شد

حکومت طالبان برای خارجی‌ها در کابل شهرک می‌سازد

سرمایه‌گذاری تاجران ترکی در بخش زراعت و مالداری


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.