سازمان ملل، پیش بینی کرده است در نتیجه حملات ارتش رژیم صهیونیستی، بازسازی غزه بیش از ۸۰ میلیارد دالر هزینه خواهد داشت و این روند هشت دهه طول می کشد.
به گزارش انصار، در حالی که باریکه غزه با ویرانی گسترده روبروست و ۴۲ میلیون تُن آوار در این منطقه جمع شده است، هزینه بازسازی ویرانیها به ۸۰ میلیارد دالر میرسد. بر اساس اعلام سازمان ملل، ۴۲ میلیون تن آوار در مناطق مختلف غزه در نتیجه آسیب دیدن بیش از ۷۰ درصد از خانهها و ساختمانها، جمع شده است. این شرایط باعث شده است مهندسان، بازسازی غزه را تقریبا غیرممکن توصیف کنند.
ارزیابیهای بین المللی از جمله از طرف سازمان ملل، نشان می دهد که هزینه بازسازی غزه به بیش از ۸۰ میلیارد دالر میرسد و آواربرداری سالهای زیادی طول خواهد کشید و هزینه آن حدود ۷۰۰ میلیون دالر برآورد میشود. سازمان ملل، پیش بینی کرد بهبود کامل اوضاع غزه پس از ویرانیهای بی سابقه ناشی از تهاجم رژیم اسرائیل، حدود هشت دهه طول بکشد.
به علت وجود بمبها و مواد خطرناک و بقایای اجساد در زیر آوارها، در غزه روند آوار برداری دشوارتر و پیچیدهتر میشود. گزارش سازمان ملل نشان می دهد در خان یونس، باید دستکم هشت و نیم میلیون تن آواربرداری صورت گیرد درحالیکه اوضاع شمال غزه خطرناکتر است و این منطقه، خسارتهای سنگینتری دیده است. بیش از نیمی از آوارها در غزه مربوط به این منطقه است.
رژِیم صهیونیستی، از آغاز عملیات گروه های مبارز فلسطینی از هفتم اکتوبر 2023 بارها و با حمایت های تسلیحاتی امریکا زیرساخت های انسانی در غزه از جمله مدارس و بیمارستان ها را هدف حملات خود قرار داده است. رژیم صهیونیستی، همچنین به شکل گسترده ای به حملات برنامه ریزی شده به بیمارستان ها و مراکز درمانی وابسته به سازمان ملل اقدام کرده است. در کنار آمار بالای شهدای فلسطینی در نتیجه حملات ارتش رژیم صهیونیستی که بیشتر آنها زنان و کودکان فلسطینی بوده اند زیر ساخت های بهداشتی و آموزشی نیز دوهدف اصلی صهیونیست ها بوده است.
صهیونیست ها، به شکلی کاملا هدفمند و برنامه ریزی شده به مدارسی در غزه حمله می کنند که مرکز استقرار آوارگان فلسطینی است که در نتیجه حملات ارتش رژیم صهیونیستی خانه خود را از دست داده اند و ناچار به ترک محل سکونت خود شده اند.
شرایط امروز غزه نمادی از ویرانگری رژیم صهیونیستی و حامی اصلی آنها آمریکا است و تل ابیب و واشنگتن مسئول اصلی بحران انسانی و اقتصادی در غزه هستند و سران جنایتکار رژیم صهیونیستی و مقامات امریکایی باید پاسخگوی جنایات خود در نسل کشی و ویران سازی غزه باشند.
بر اساس قانون جنگ، که بخشی از قوانین بین المللی است حمله به مکاتب، شفاخانه ها و اماکن مسکونی به عنوان جنایت جنگی شناخته می شود و مرتکبین آن باید در دادگاههای بین المللی محاکمه و مجازات شوند. سران رژیم صهیونیستی متهم اصلی نسل کشی و ویران سازی امروز غزه هستند و باید پاسخگوی جنایات خود باشند. تخریب گسترده زیرساخت های انسانی، نیز جنایت جنگی محسوب می شود و رژیم صهیونیستی و امریکا به عنوان حامی اصلی این رژیم نیز باید تاوان خسارت های مالی گسترده به غزه و مردم فلسطین را پرداخت کنند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/33126