سرپرست وزارت امور داخله حکومت طالبان می گوید که اصطلاح «مخالفین سیاسی» به اصطلاح «برادران افغان» مبدل گردد.
به گزارش انصار، سراج الدین حقانی سرپرست وزارت امور داخله این اظهارات را امروز (پنج شنبه، ۴ اسد) در محفل تقدیر نیروهای امنیتی مطرح کرده است. او افزوده رهبری حکومت و مردم افغانستان خوشحال خواهند بود که در اصطلاحات سیاسی شان اصطلاح مخالفین سیاسی به اصطلاح برادران افغان مبدل گردد.
حقانی از افغان های مقیم خارج خواست که به کشورشان برگردند و و در کنار مردم و نظام خود بایستند.
او در این گردهمایی، از حضور ۲۳۰ هزار پولیس در چارچوب این وزارت خبر داد و گفت که در حال حاضر هماهنگی میان ریاست عمومی استخبارات و وزارت های دفاع و داخله به وجود آمده که دلیل عمده ی امنیت پایدار در کشور است. وی تأکید کرد که حکومت طالبان با تأمین امنیت اعتماد جهان را جلب کرده است.
سرپرست وزارت امور داخله حکومت طالبان همچنان گفت با آنکه دارایی های مردم افغانستان به شکل ناحق مسدود گردیده و افغانستان به صورت ناروا تحت تعزیرات اقتصادی قرار دارد اما به گفته او باز هم وزارت امور داخله توانسته است که به اساس فرمان رهبر طالبان کشت مواد مخدر را به صفر برساند.
حقانی افزود تمامی تجهیزات نظامی در سطح کشور به اساس تشکیلات موجود در دست مسوولان و نیروهای امنیتی کشور است و به گفته او بنآ هیچ کسی تشویش افتادن سلاح ها را به افراد غیر مسوول نداشته باشد.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/32667