درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-01  |  2024-11-21  |  بروز شده در: 1403/09/01 - 13:57:5 FA | AR | PS | EN
حکومت برای مدیریت بهتر آب‌های کشور اراده قوی دارد            رد شایعات تعیین نماینده ویژه جدید پاکستان برای افغانستان            افزایش شهدای فلسطین به ۴۴ هزار و ۵۶ تن            اوچا از کمک 50 هزار یورویی پرتگال به افغانستان خبر داد            توزیع 20 هزار تذکره طی شش ماه در دایکندی            وضعیت مهاجران افغان در پاکستان «بحرانی است»            رد درخواست ملاقات وزیر دفاع امریکا از سوی همتای چینایی اش             دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان            امریکا باید با روسیه، چین و کوریای شمالی گفتگو کند            واکنش ایران به وتوی قطعنامه آتش بس در غزه             افزایش بیماری‌های تنفسی در ولایت کندهار            علاقه‌مندی چینایی ها به سرمایه‌گذاری در پروژه انتقال آب پنجشیر             امریکا و پاکستان برای تهدیدهای تروریستی از خاک افغانستان همکاری می کنند            ۱۹ میلیون دالر بودجه‌ اقلیمی برای افغانستان آزاد خواهد شد            بازیکنان جوان رئال در رادار تیم های انگلیسی            






تاریخ نشر: 1403/05/03 - 12:16:4
تعداد بازدید: 361
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

هریس درباره ایران چطور فکر می‌کند؟
 هریس درباره ایران چطور فکر می‌کند؟

مواضع معاون رئیس‌جمهور کامالا هریس در مورد ایران به‌طورکلی با سیاست‌های گسترده‌تر حزب دموکرات و دولت بایدن همسو بوده‌اند او از تلاش‌ها برای بازگشت به برجام حمایت کرده است، مشروط بر اینکه ایران نیز پایبندی خود را از سر بگیرد.

به گزارش انصار، هنوز اگرچه جایگزینی کامالا هریس قطعی نیست؛ چراکه او باید در رقابت با سایر گزینه‌ها سربلند بیرون بیاید و بیشترین رای را از اعضای حزب دموکرات جذب کند، با وجود این بد نیست با مرور سوابق محتمل‌ترین گزینه دموکرات‌ها و مواضعی که در مورد مسائل مرتبط با ایران اتخاذ کرده در مورد رویکردهایی که ممکن است به برنامه آتی کاخ سفید تبدیل شوند کمی شفافیت به وجود بیاید.

کامالا دوی هریس در ۲۰ اکتوبر ۱۹۶۴ در اوکلند کالیفرنیا در خانواده‌ای مهاجر به دنیا آمد. مادرش شیامالا گوپالان برای تحصیل در دانشگاه کالیفرنیا در برکلی از هند به امریکا مهاجرت کرده بود. او درنهایت موفق به دریافت مدرک دکترا شد و به یک محقق مشهور سرطان سینه تبدیل شد. پدر جامائیکایی او، دونالد هریس نیز برای تحصیل در رشته اقتصاد در دانشگاه کالیفرنیا به برکلی مهاجرت کرد. او مدرک دکترا گرفت و استاد اقتصاد در دانشگاه استنفورد شد.

پدر و مادر هریس با حضور در یک کلیسای افریقایی امریکایی در اوکلند و همچنین در یک معبد هندو با یکدیگر ازدواج کردند. هریس از دوران کودکی و در تمام دوران بزرگسالی با خانواده خود در هند و جامائیکا ارتباط نزدیکی داشته و اعلام کرده به‌شدت تحت‌تاثیر پدربزرگ مادری‌اش است. فردی که یک کارمند دولتی هندی معتقد به دموکراسی و حقوق زنان بوده است. والدین هریس زمانی که او هفت ساله بود طلاق گرفتند و او همراه مادر و خواهرش به کبک نقل‌مکان کرد و تا زمانی که به دانشگاه رفت در آنجا ماند.

در سال ۱۹۸۲، هریس در دانشگاه هاروارد در واشنگتن دی‌سی، مراحل اولیه کارش آغاز شد. او برای سناتور کالیفرنیا آلن کرانستون کارآموزی کرد. ریاست انجمن اقتصاد را برعهده گرفت و با مدرک علوم سیاسی و اقتصاد فارغ‌التحصیل شد، سپس به دانشکده حقوق در دانشگاه کالیفرنیا رفت و در آنجا به‌عنوان رئیس انجمن دانشجویان حقوق سیاه‌پوست فعالیت کرد و در سال ۱۹۹۰ رسما وکیل شد.

هریس کار خود را به‌عنوان معاون دادستان در منطقه آلامدا، کالیفرنیا آغاز کرد. در سال ۲۰۰۲، او برای پذیرفتن سمت دادستانی منطقه سانفرانسیسکو نامزد شد و متعهد شد هرگز به‌دنبال مجازات اعدام نباشد. او کمپاین قدرتمندی را اجرا کرد و ۵۶ درصد آرا را به دست آورد و اولین فرد رنگین‌پوستی شد که به‌عنوان دادستان منطقه سانفرانسیسکو انتخاب شد. در سال ۲۰۰۸ هریس اعلام کرد برای دادستان کل کالیفرنیا نامزد خواهد شد. او توسط هر دو سناتور کالیفرنیا، نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان و شهردار لاس‌آنجلس تایید شد و نهایتا در سال ۲۰۱۰ نامزد شد و به اولین امریکایی آسیایی‌تبار و اولین زنی تبدیل شد که به این سمت رسیده است.

برنده شدن یک پرونده ۲۵ میلیارد دالری به نفع صاحبخانه‌های کالیفرنیایی، دفاع از قانون مهم تغییر آب‌وهوا در کالیفرنیا و تحت تعقیب قرار دادن قاچاقچیان اسلحه و مواد مخدر ازجمله مهم‌ترین دستاوردهای کامالا هریس ذکر شده‌اند. وی در سال ۲۰۱۳ با داگلاس امهاف یهودی ازدواج کرد. شوهر هریس، متولد شهر نیایورک است. ازدواج او با هریس، دومین ازدواجش بوده و از ازدواج اولش دو فرزند دارد و آنها فرزند مشترکی ندارند. امهاف برای راحتی کار کردن هریس در سنای امریکا، کارش را به واشنگتن دی‌سی منتقل کرده تا آنها بتوانند در یک شهر سکونت داشته باشند. در سال ۲۰۱۷ هریس به‌عنوان سناتور کالیفرنیا و اولین سناتور امریکایی آسیایی‌تبار در تاریخ امریکا سوگند یاد کرد. در تعدادی از کمیته‌ها ازجمله کمیته امنیت داخلی و امور دولتی و کمیته اطلاعات عضویت داشت. او مسیر رشد سیاسی خود را تداوم داد و در سال ۲۰۱۹، مبارزات انتخاباتی خود را برای ریاست‌جمهوری آغاز کرد. در پایان سال ۲۰۱۹ از رقابت با بایدن خارج شد و در اگست ۲۰۲۰ به‌عنوان معاون جو بایدن معرفی شد. در ۷ نوامبر، او به‌عنوان چهل‌وششمین معاون رئیس‌جمهور منتخب معرفی شد. حالا کهولت سن بایدن بار دیگر مسیر حضور در انتخابات را روی هریس گشوده اما فضای اجتماعی که ترامپ به‌ویژه بعد از ماجرای سوءقصد به نفع خود طراحی کرده، باعث می‌شود خانم دادستان کار سختی برای برگزیده شدن به‌عنوان اولین رئیس‌جمهور امریکایی آسیایی‌تبار ساکن کاخ سفید داشته باشد.

مواضع معاون رئیس‌جمهور کامالا هریس در مورد ایران به‌طورکلی با سیاست‌های گسترده‌تر حزب دموکرات و دولت بایدن همسو بوده‌اند او از تلاش‌ها برای بازگشت به برجام حمایت کرده است، مشروط بر اینکه ایران نیز پایبندی خود را از سر بگیرد.

هریس در مصاحبه‌ای با شورای روابط خارجی در سال ۲۰۱۹ بر اهمیت برجام تاکید و از تصمیم دولت ترامپ برای خروج از این توافق انتقاد کرد. او استدلال کرد پیوستن مجدد به توافق برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای و احیای اتحادهای بین‌المللی ضروری است. کامالا هریس در اظهارنظر دیگری در مورد مذاکره با ایران گفته است: «من مجددا به برجام می‌پیوندم و در صورت لزوم برای طولانی‌تر و قوی‌تر کردن آن مذاکره می‌کنم، همچنین رویکردی بسیار تهاجمی برای اطمینان از این امر اتخاذ خواهم کرد که ما ایران را از هر لحاظ زیرنظر داریم تا اطمینان حاصل کنیم آنها با شرایط و ضوابط آن توافق مطابقت دارند.»

علی‌رغم این اظهارات- که مشابه آن را بایدن نیز مطرح کرده بود- دولت امریکا درنهایت پس از ۶ دوره مذاکره غیرمستقیم با ایران اقدام موثری برای بازگشت به برجام نشان نداد. علت این امر را می‌توان این‌گونه تشریح کرد که امریکا امیدوار بوده بتواند با تحت فشار قرار دادن ایران باب مذاکره بر سر مسائل دفاعی و منطقه‌ای را بر خود بگشاید. هریس ضمن حمایت از دیپلوماسی، استفاده از تحریم‌ها را به‌عنوان ابزاری برای فشار بر ایران در موضوعات مختلف ازجمله برنامه موشکی، فعالیت‌های منطقه‌ای و سابقه حقوق بشر تایید کرده است. به‌طورکلی مواضع کامالا هریس در مورد ایران نشان‌دهنده تعهد به رویکرد چندجانبه است که همزمان بر دیپلوماسی و فشار راهبردی بر ایران برای تغییر سیاست‌های تهران تاکید دارد.

کامالا هریس نظرات خود را در مورد موضوعات مختلف دیگر مرتبط با ایران بیان کرده که اغلب بر حقوق بشر، امنیت منطقه‌ای و تحریم‌های اقتصادی تمرکز دارد. در ژوئن ۲۰۲۰، هریس از قطعنامه سنا حمایت کرد. این قطعنامه مدعی نقض حقوق بشر توسط ایران بود و به‌طور خاص بر آنچه «سرکوب خشونت‌آمیز اعتراض‌ها، بازداشت‌های خودسرانه و سرکوب آزادی‌بیان» عنوان شده بود، تاکید داشت. هریس همچنین از دولت ایران به‌دلیل رفتارش با زنان و اقلیت‌ها انتقاد کرده بود. او همچنین با انتشار بیانیه‌ای خواهان اخراج ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل شد.

هریس از حامیان وضع قوانینی برای مقابله با آنچه «نفوذ ایران در خاورمیانه» خوانده شده بوده، است، به‌عنوان مثال او به مقرراتی برای مقابله با فعالیت‌های منطقه‌ای ایران و حمایت از گروه‌هایی مانند حزب‌الله رای مثبت داد. هریس از تحریم‌های اقتصادی هدفمند علیه ایران حمایت کرده است. در سال ۲۰۱۷ او به قانون مقابله با دشمنان امریکا از طریق تحریم‌ها رای مثبت داد که تحریم‌هایی را علیه ایران، روسیه و کوریای شمالی اعمال کرد. حامیان این اقدام مدعی بودند این قانون افراد و نهادهای درگیر در برنامه موشکی ایران و سپاه پاسداران را هدف قرار داده است.

کاندیدای احتمالی حزب دموکرات البته در مورد ماجرای ترور شهید سلیمانی مواضعی متضاد با رقیب جمهوری‌خواه خود، یعنی ترامپ اتخاذ کرده است. در جنوری ۲۰۲۰، پس از حمله هواپیمای بدون سرنشین امریکا که منجر به شهادت سردار سلیمانی شد، هریس نسبت به تشدید تنش‌ها و احتمال درگیری گسترده‌تر ابراز نگرانی و بر نیاز به رویکرد استراتژیک برای تضمین امنیت نیروهای امریکایی و متحدان آن در منطقه خاورمیانه تاکید کرد.

هریس یکی از حامیان سرسخت رژیم‌صهیونیستی و از سخنرانان کنفرانس سالیانه لابی «کمیته روابط‌عمومی امریکا و اسرائیل» (آیپک) بوده است.

او در سخنرانی نشست سال ۲۰۱۷ آیپک گفته بود: «وقتی در منطقه Bay بزرگ می‌شدم با افتخار یادم می‌آید به موسسات و خیریه‌های ملی یهودی برای کاشتن درخت برای اسرائیل کمک مالی می‌کردیم. سال‌ها بعد که من برای اولین‌بار اسرائیل را دیدم، میوه‌های آن تلاش و نبوغ اسرائیل را دیدم و مشاهده کردم که واقعا چطور یک بیابان شکوفا شد.» از نظر تایمز اسرائیل، هریس بیشتر از آنکه طرفدار گروه لیبرال یهودی و حامی گروه صهیونیستی موسوم به جی‌استریت باشد، به لابی آیپک نزدیک است.

طبق گزارش تایمز اسرائیل، هریس از سال ۲۰۱۶ و انتخابش به‌عنوان سناتور ایالت کالیفرنیا در مجلس سنای ایالات‌متحده، تاکنون دوبار در لابی آیپک سخنرانی کرده است.

در این گزارش آمده به‌رغم آنکه بیش از نیمی از اعضای دموکرات سنای امریکا از حمایت جی‌استریت در انتخابات برخوردار بوده‌اند اما هریس از چنین حمایتی برخوردار نبوده است. هریس اوایل سال ۲۰۱۷ حمایت خود را از یک قطعنامه اعلام کرد اساسا از دولت اوباما به‌خاطر این انتقاد می‌کند که امریکا اجازه تصویب قطعنامه محکومیت شهرک‌سازی رژیم‌صهیونیستی در شورای امنیت را داده بود. معاون بایدن در پاسخ به این سوال که آیا از راه‌حل دو کشوری برای مناقشه اسرائیل و فلسطین حمایت می‌کند، گفت: «اسرائیل متحد و دوست حیاتی است و امنیت آن در اولویت قرار دارد. من کامالا از راه‌حل دو کشوری حمایت می‌کنم، زیرا این بهترین راه برای تضمین وجود یک اسرائیل یهودی، دموکراتیک و امن است.» او در ادامه در واکنش به اقدامات تنش‌زای ترامپ در مساله فلسطین گفت: «متاسفانه درحالی‌که در گذشته به امریکا به‌عنوان یک دلال صادق با تمایل شدید برای صلح در منطقه نگاه می‌شد، اقدامات ترامپ باعث شعله‌ور شدن تنش‌ها در منطقه، کاهش اعتبار و نفوذ امریکا و تضعیف چشم‌انداز صلح شده است.»  

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/32655






*
*

*



نیز بخوانید

صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت


افزایش شهدای فلسطین به ۴۴ هزار و ۵۶ تن


رد درخواست ملاقات وزیر دفاع امریکا از سوی همتای چینایی اش


امریکا باید با روسیه، چین و کوریای شمالی گفتگو کند


کمک امریکا قطع شود، اوکراین شکست می‌خورد


روسیه کاملا حق دفاع از خود را دارد


رایزنی تلیفونی امیر کویت و ترامپ


برگزاری رزمایش مشترک نظامی پاکستان و چین


زنگ خطر ترامپ برای مهاجران غیر قانونی


تحکیم روابط راهبردی روسیه و چین


سازمان ملل قادر به حل بحران غزه نیست


کانادا از تماس شولتس با پوتین درباره اوکراین حمایت کرد


اندونیزیا عضویت گروه «بریکس» را بدست آورد


آماده‌گی چین برای همکاری با اداره جدید امریکا


کشته و زخمی شدن ۲۵ نظامی پاکستان در حمله شبه‌نظامیان


پیشروی نیروهای روسیه در منطقه «دونتسک» اوکراین


نارضایتی مسلمانان حامی ترامپ از وزرای انتخابی جدید


ابراز تمایل چین به دوستی و شراکت با امریکا


دونالد ترامپ یک بحران برای اروپا است


بمب اتم هم در میدان نبرد تاثیری ندارد


۳۱ کشته و زخمی در حمله اسرائیل به حومه دمشق


پیروزی ترامپ رویکرد امریکا در قبال جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد


تهیه فهرست افسران پنتاگون برای برکناری


گفتگوی پوتین و بن سلمان درباره «حل مناقشه اوکراین»


پاسخ مسکو به حمله در عمق خاکش ویرانگر خواهد بود





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت

حکومت برای مدیریت بهتر آب‌های کشور اراده قوی دارد

رد شایعات تعیین نماینده ویژه جدید پاکستان برای افغانستان

افزایش شهدای فلسطین به ۴۴ هزار و ۵۶ تن

اوچا از کمک 50 هزار یورویی پرتگال به افغانستان خبر داد

توزیع 20 هزار تذکره طی شش ماه در دایکندی

وضعیت مهاجران افغان در پاکستان «بحرانی است»

رد درخواست ملاقات وزیر دفاع امریکا از سوی همتای چینایی اش

دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان

امریکا باید با روسیه، چین و کوریای شمالی گفتگو کند

واکنش ایران به وتوی قطعنامه آتش بس در غزه

افزایش بیماری‌های تنفسی در ولایت کندهار

علاقه‌مندی چینایی ها به سرمایه‌گذاری در پروژه انتقال آب پنجشیر

امریکا و پاکستان برای تهدیدهای تروریستی از خاک افغانستان همکاری می کنند

۱۹ میلیون دالر بودجه‌ اقلیمی برای افغانستان آزاد خواهد شد

بازیکنان جوان رئال در رادار تیم های انگلیسی

خوش‌آمد گویی امیرخان متقی به سفیر جدید ازبکستان

کمک امریکا قطع شود، اوکراین شکست می‌خورد

برگزاری کنفرانس بین‌المللی، خواست پاکستان برای مهاجران افغان

روسیه کاملا حق دفاع از خود را دارد

رایزنی تلیفونی امیر کویت و ترامپ

عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در سطح بالا

آغاز کار پروژه ذخیره سازی آب‌های فصلی در بامیان

برگزاری رزمایش مشترک نظامی پاکستان و چین

خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.