هبت الله آخندزاده؛ رهبر طالبان در پیامی به مناسبت عید قربان گفته است که حکومت آنها خواهان روابط اقتصادی و سیاسی با جهان است و در این زمینه مسوولیت خود را ادا کرده است.
به گزارش انصار، رهبر طالبان در این پیام گفته که حکومت طالبان با تمام جهان به ویژه کشورهای اسلامی در چوکات شریعت اسلام تعامل سیاسی و اقتصادی می کند.
او افزوده که این مکلفیت های خود را برای تعامل با جهان ادا کرده است. وی همچنان از سرمایه گذاران خواسته که در کشور سرمایه گذاری کنند.
هبت الله آخندزاده همچنین بر رفتار درست مسوولان حکومتی با مردم تاکید کرده و از نیروهای امنیتی حکومت طالبان خواسته است تا برای تامین امنیت به تعهدات خود عمل کنند.
رهبر طالبان در این پیام با اشاره بر عملکرد دادگاه های حکومت شان گفته است که «فریضه بزرگ امر به معروف و نهی از منکر با توجه به موازین شرعی برای اصلاح جامعه عملا انجام می شود و همچنان ادامه دارد.»
وی در بخشی دیگر از این پیامش گفته که حکومت طالبان متعهد به توزیع زمین به مهاجرین برگشته از کشورهای همسایه می باشد. به گفته او، مسوولان ادارات حکومت طالبان در راستای کمک به مهاجرینی که به صورت اجباری اخراج شده اند کار می کنند و نیز در نظر است که برای آنان زمین توزیع شود.
پیام عیدی رهبر طالبان در هزارمین روز بستن مکاتب و دانشگاه ها به روی دختران منتشر شده اما در این پیام هیچ اشاره ای به این موضوع نشده است. رهبر طالبان ادعا کرده که با حاکم شدن حکومت آنها «حقوق شرعی تمام اتباع تامین و محفوظ شده است.»
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/32064