وزارت اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان در افغانستان تاکید کرد که هیئت نمایندگی سازمان ملل در کابل پل ارتباطی جهان و افغانستان است بنابراین باید شفاف و بی طرف گزارش دهد.
به گزارش انصار، «ضیاء الحق حقمل» سرپرست معاونت انتشارات وزارت اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان با «فیونا فریزر» رئیس حقوق بشر هیئت نمایندگی سازمان ملل در کابل (یوناما) درباره مسائل مختلف حقوق بشری گفتگو کردند.
حقمل در این دیدار از یوناما خواست تا در گزارش های خود شفافیت و بی طرفی را رعایت کند.
این مقام وزارت اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان همچنین تاکید کرد هیئت نمایندگی سازمان ملل در کابل پل ارتباطی افغانستان با جهان است.
رئیس حقوق بشر یوناما نیز اظهارداشت: این نمایندگی سازمان ملل گزارش ها را با وزارت خارجه و سایر منابع حکومت کنونی افغانستان در میان می گذارند و سپس منتشر می کنند.
وی افزود: تاکنون گزارش های درباره وضعیت زندان ها، عفو عمومی و درباره سایر مسائل منتشر شده است و مردم می توانند برای دسترسی به جزئیات آنها به دفتر یوناما در کابل مراجعه کنند.
پیش از این نیز «مولوی ذاکر» رئیس دفتر معاون سیاسی نخست وزیر طالبان در دیدار با معاون یوناما از این نهاد خواسته بود برای بهبود وضعیت مردم افغانستان محدودیت ها و موانع را از سر راه حکومت طالبان بردارد.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/30266