درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-12-21  |  2025-03-11  |  بروز شده در: 1403/12/21 - 06:21:4 FA | AR | PS | EN
تاکید بر ادامه گفتگو با حکومت طالبان            دیدار وزیر امور خارجه امریکا با ولیعهد عربستان            ممنوعیت سفر افغان‌ها؛ مغایر ارزش‌ها و منافع امریکا است            زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است            قرار گرفتن دو بازیکن کرکت افغانستان در جمع تیم برتر جام قهرمانان            حمایت چین از مواضع کشورهای اسلامی در قبال غزه            قدرت ما از چین، روسیه و ایران بیشتر است            حکومت طالبان از تقویت امنیت مرزهای افغانستان خبر داد             توافق نیروهای طالبان و پاکستان بر سر آتش‌بس موقت در گذرگاه تورخم             قطع کمک‌ها به اوکراین، بدتر از خروج از افغانستان است            آغاز پروسۀ استخدام بیش از سه‌هزار تن در بست‌های معلمی و اداری            خواست مقامات آذربایجان و قرغزستان برای سرمایه‌گذاری روی معادن افغانستان            در جریان یک هفته، ۸۵هزار تن کالا از طریق راه‌آهن منتقل شده است             خطر بازی با کارت تروریزم برای بازیگران اصلی آن            درخواست سازمان ملل برای توقف کشتار غیرنظامیان در سوریه            






تاریخ نشر: 1402/11/13 - 08:54:4
تعداد بازدید: 544
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

چرا در زمستان بیشتر می‌خوابیم؟
چرا در زمستان بیشتر می‌خوابیم؟

آیا در طول روزهای فصل سرما احساس کسالت و خستگی و بی حوصلگی بیشتری دارید یا تصور می کنید که روزهای سرد، طولانی و ملال آور هستند؟ یا به این نتیجه رسیده اید که در فصل تابستان خواب ناکافی داشته اید و در زمستان ها باید این کمبود خواب را جبران کنید؟

به گزارش انصار، داکتر راج داسگوپتا، دانشیار داکتر بالینی در بیمارستان هانتینگتون مموریال در کالیفرنیا، با استناد به تحقیقاتی که حداقل روی یک سوم بزرگسالان امریکایی انجام شده، می گوید: فکر نکنید تمایل به خواب بیشتر در فصل زمستان امری عجیب است، شما تنها نیستید بسیاری از افراد مشارکت کننده در این تحقیق نیز از تمایل شان برای خواب بیشتر در فصل زمستان خبر داده اند.

به گزارش سی ان ان، داسگوپتا، گفت: بازه خواب برای بیشتر بزرگسالان بین (هفت تا نه) ساعت در شب است، و مهم نیست که هوا چقدر سرد یا تاریک باشد، زمان مورد نیاز برای استراحت انسان در شبانه روز ثابت است. با این حال، معمولا احساس می کنید که در طول زمستان بیشتر می خوابید، زیرا وقتی وارد زمان معیار استراحت و خواب می شویم که با شروع زودهنگام تاریکی در فصل زمستان مرتبط است ، یک ساعت از نور روز را از دست داده ایم.

در گذشته تصور می شد که اثرات فصلی بر خواب انسان در مقایسه با حیوانات، بسیار کم است تا اینکه اخیرا مطالعه ای که نتایج در فبروری ۲۰۲۳ منتشر شد، خلاف آن را نشان داد:۱۸۸ بیمار که تحت مطالعه خواب در بیمارستان سنت هدویگ در برلین قرار گرفته بودند، در زمستان حدود یک ساعت بیشتر از تابستان می خوابیدند. نویسندگان اعلام کردند که یک ساعت خواب بیشتر در زمستان از نظر آماری چندان قابل توجه نیست. اما شرکت کنندگان در طول زمستان، ۳۰ دقیقه بیشتر همراه با «حرکات سریع چشم» که به در اصطلاح به آن مرحله خواب «آر ای ام» (REM) نیز گفته می شود، می خوابند. در واقع مرحله خواب «آر ای ام» آن ها ۳۰ دقیقه بیشتر طول می کشید.

مرحله «آر ای ام» خواب نقطه شیرین چرخه خواب است که با رویاپردازی بیشتر و حرکت بدن و ضربان قلب و تنفس سریعتر نسبت به سایر مراحل تمیز داده می شود. داسگوپتا درباره این مرحله توضیح داد: این یک مرحله ضروری از خواب است که به حافظه، تمرکز، تنظیم خلق و خو و عملکرد سیستم ایمنی کمک می کند. میل به خواب بیشتر یا تکرار تمایل به خواب بیشتر در زمستان، ممکن است به نوسانات نور در طول سال یا تغییرات رفتاری یا تغییرات در سلامت روانی ناشی از آن مربوط باشد.

داسگوپتا گفت: بدن ما وقتی نوبت به ریتم شبانه روزی ما می رسد، نشانه هایی از خورشید دریافت می کند، به این معنی که وقتی بیرون روشن است، ما فعال هستیم، اما وقتی خورشید غروب می کند، ممکن است احساس خستگی کنیم. کاهش نور خورشید باعث افزایش ملاتونین می شود، هورمونی که در بدن ساخته می شود و چرخه خواب و بیداری را تنظیم می کند.

داکتر کارلیرا ویز، استادیار پژوهشی در مرکز تحقیقات پرستاری در دانشگاه بوفالو گفت: با تولید زودتر ملاتونین در زمستان، طبیعی است که فرض کنیم یک فرد سالم نیز در طول زمستان به خواب بیشتری نیاز دارد.

نور نه تنها بر کمیت خواب بلکه بر کیفیت خواب نیز تأثیر می گذارد. داکتر جاشوا تال، روانشناس بالینی و متخصص در مسائل خواب در نیویارک در این باره گفت: «خواب «آر ای ام» به شدت تحت تأثیر نور و تاریکی قرار می گیرد، بنابراین وقتی در ماه های زمستان نور کمتری داریم، بدن اساسا این کمبود را با خواب «آر ای ام» بیشتر جبران می کند.

به گفته متخصصان، نیاز به خواب بیشتر در طول زمستان ممکن است به اصطلاح به دلیل «جت لگ اجتماعی»، باشد، به این معنی که بی نظمی در زمان خواب و بیداری در شب های تابستان که اغلب با مهمانی و خوشگذرانی سپری می شود، ممکن دلیلی برای احساس نیاز به جبران کمبود خواب تابستانی در طول فصل زمستان باشد (به خواب رفتن و بیدار شدن در ساعات خیلی متفاوت در طول هفته، در مقایسه با آخر هفته را به اصطلاح جت لگ اجتماعی می گویند.)

ویس گفت که انسان ها هنوز نیازی به خواب زمستانی ندارند و به دلیل تعهدات اجتماعی و شغلی خود نمی توانند از عهده خواب طولانی مدت در فصل زمستان برآیند. او افزود: اما ما می توانیم تنظیماتی را انجام دهیم تا عملکرد بهتری داشته باشیم و در زمستان به روشی بهتر استراحت کنیم.

به گفته داکتر حواشوا تال، به دلیل اینکه چگونگی تغییر نور در زمستان ممکن است بر ریتم شبانه روزی تأثیر بگذارد، خوابیدن کمی بیشتر می تواند به شما کمک کند در ساعات تاریکی که در خارج از خانه حضور دارید، هوشیارتر باشید.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/29938






*
*

*



نیز بخوانید

ساخت سریع‌ترین شارژر‌ گوشی جهان در چین


چه عاداتی منجر به افزایش قابل توجه طول عمر خواهد شد؟


موضوع فن‌آوری(FSD) پای ایلان ماسک را به چین کشاند


بزودی تشخیص نارسایی قلبی با موبایل امکان پذیر می‌شود


متخصصان نسبت به زیاده‌روی در مصرف «زیتون» هشدار می‌دهند


هشدار مایکروسافت از نفوذ هکرهای روسی


دلیل اختلال فیس‌بوک و اینستاگرام چی بود؟


پرتاب ماهواره آزمایشی اینترنت 6G به فضا توسط چین


افزایش قابلیت‌ نقشه‌های Google Maps با هوش مصنوعی


ساخت بطری که برای ۵۰ سال چارج موبایل‌های هوشمند را تامین می‌کند


پوکو M6 مدل تغییرنام‌یافته کدام گوشی خواهد بود؟


پرتاب «افغان‌ست۱» و اعزام یک فضانورد افغان


عدم دسترسی مردم افغانستان به انترنت باکیفیت


مشخص شدن علت داغی آیفون ۱۵


نتایج یک تحقیق: فرزندان والدین سیگاری پیشرفت تحصیلی کمتری دارند


دانشمندان: تغییرات اقیلم قهوه را یک نوشیدنی غیر قابل دسترس می‎‌سازد


ایلان ماسک از فضای کافی در فضا برای میلیاردها ماهواره خبر داد


پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره تیانهویی-۰۴ از سوی چین به فضا


یک پروفسور جاپانی تلویزیون قابل چشیدن ساخت


کشف مقادیر قابل توجهی آب در مریخ


هشدار گوگل به کارمندانش: اگر به مقررات واکسیناسیون کرونا عمل نکنید اخراج می‌شوید


نظریه اینشتین شکست‌ناپذیر باقی‌ ماند!


قابلیت جدید واتس آپ؛ چت‌های دونفره بعد از زمان مشخص حذف می شوند


۵ نکته کلیدی برای عکاسی با موبایل در شب


مدیر عامل توئیتر استعفا داد





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

عراقچی: بر تعهد خود به عراق پایبندیم

تاکید بر ادامه گفتگو با حکومت طالبان

دیدار وزیر امور خارجه امریکا با ولیعهد عربستان

ممنوعیت سفر افغان‌ها؛ مغایر ارزش‌ها و منافع امریکا است

زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است

قرار گرفتن دو بازیکن کرکت افغانستان در جمع تیم برتر جام قهرمانان

حمایت چین از مواضع کشورهای اسلامی در قبال غزه

قدرت ما از چین، روسیه و ایران بیشتر است

حکومت طالبان از تقویت امنیت مرزهای افغانستان خبر داد

توافق نیروهای طالبان و پاکستان بر سر آتش‌بس موقت در گذرگاه تورخم

قطع کمک‌ها به اوکراین، بدتر از خروج از افغانستان است

آغاز پروسۀ استخدام بیش از سه‌هزار تن در بست‌های معلمی و اداری

خواست مقامات آذربایجان و قرغزستان برای سرمایه‌گذاری روی معادن افغانستان

در جریان یک هفته، ۸۵هزار تن کالا از طریق راه‌آهن منتقل شده است

خطر بازی با کارت تروریزم برای بازیگران اصلی آن

درخواست سازمان ملل برای توقف کشتار غیرنظامیان در سوریه

رئال مادرید با بارسلونا هم امتیاز شد

شش گروه از مهاجران افغان می‌توانند در ایران زندگی کنند

حکومت طالبان خواهان همکاری عربستان شد

توقف پذیرش افغان‌ها در حکومت آینده آلمان

در صورت جنگ هم تجهیزات نظامی امریکا برنمی‌گردانیم

اخراج مهاجران افغان از پاکستان و ایران ادامه دارد

رهبر ایران پیشنهاد ترامپ را رد کر د

متقی در رأس یک هیئت به مسقط سفر کرد

برگزاری جرگه بزرگان برای بازگشایی تورخم


خبرهای پزشکی


خبرگزاری انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.