درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-06-26  |  2024-09-16  |  بروز شده در: 1403/06/26 - 15:17:3 FA | AR | PS | EN
جابجایی شماری از مسئولان حکومتی به دستور رهبر طالبان            یوسفزی خواهان پاسخگو کردن حکومت طالبان شد            بازدید وزیر معادن طالبان از معادن مرمر و نمک ولایت هرات            وزارت معارف بیش از ۸هزار معلم و کارمند اداری جذب می‌کند            ایجاد مرکز تشخیص «بیماری زردی سیاه» در ولایت غزنی             ادعای موشکی غرب علیه ایران؛ تلاش برای امتیازگیری            دومین حمله مسلحانه بالای ترامپ            هیچ مخالفت جدی علیه حکومت طالبان وجود ندارد             نگرانی از افزایش سوءتغذیه کودکان در بامیان            نظری در پاسخ به امرالله صالح؛ هزاره‌ها خشونت‌طلب نیستند            انهدام ده‌ها هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی بر فراز خاک روسیه             آغاز مقتدرانه افغانستان و توقف اسپانیا در جام جهانی فوتسال            قطعنامه مجلس نمایندگان امریکا برای حمایت از مخالفان طالبان            تاسف پاپ از آمار زاد و ولد در کشورهای غربی            آسیب دیدن افغانستان از نظر تعاملات فرهنگی با جهان و منطقه            






تاریخ نشر: 1392/4/15 - 10:29:17
تعداد بازدید: 2182
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

انگلیس دنیا را سرقت کرد!
انگلیس دنیا را سرقت کرد!

آژانس اطلاعاتی انگلیس طی برنامه‌ای، از دسترسی خود به به کیبل‌های فیبر نوری حامل اطلاعات ارتباطات انترنتی و مکالمات تلفونی جهان سوء استفاده کرده و بخش بزرگی از اطلاعات حساس فردی عبوری از این مسیر‌ها را ذخیره‌سازی کرده است.

به گزارش انصار، طی گزارشی روزنامه (گاردین) در چند هفته اخیر دست به افشاگری در مورد فعالیت‌های جاسوسی دستگاه‌های اطلاعاتی انگلیس زده، بنا بر این گزارش، آژانس اطلاعاتی انگلیس (سرویس دفا‌تر ارتباطی انگلیس) طی برنامه‌ای تحت عنوان (سلطه بر انترنت و بهره‌برداری از ارتباطات از راه دور جهانی) از دسترسی خود به به کیبل‌های فیبر نوری حامل اطلاعات ارتباطات انترنتی و مکالمات تلفونی جهان سوء استفاده کرده و بخش بزرگی از اطلاعات حساس فردی عبوری از این مسیر‌ها را ذخیره‌سازی کرده است. آژانس اطلاعاتی انگلیس به همتایان امریکایی خود نیز اجازه دسترسی به این اطلاعات را داده است.

هدف از این برنامه ذخیره‌سازی حداکثر ممکن اطلاعات ارتباطات جهانی و مشخصات فردی است. این برنامه بدون آنکه به اطلاع عموم برسد به اجرا گذاشته شده است. در این برنامه که با نام رمز (تمپورا) اجرا شده، حجم عظیم اطلاعات برداشته شده و به مدت ۳۰ روز ذخیره‌ سازی می‌شود و در این مدت مورد بررسی و واکاوی قرار می‌‌گرفته ‌اند. با اجرای این برنامه آژانس‌‌های اطلاعاتی انگلیس و امریکا که سابقه‌ای طولانی در سرقت اطلاعات و جاسوسی در راستای جنگ نرم دارند، امکان ثبت تمام اطلاعات فردی شهروندان در فضای مجازی را یافته ‌اند. ثبت مکالمات تلفونی، محتوای پیام‌های الکترونیکی افراد، اطلاعات وارد شده به فیس‌بوک و سابقه حضور فرد در پایگاه‌های مختلف انترنتی از جمله امکانات این برنامه می‌باش.

گزارش اخیر گاردین هم نظیر گزارش‌های پیشین این روزنامه بر اساس اسنادی است که (ادوارد اسنودن) افشا کرده است. اسنودن از کارمندان سابق آژانس اطلاعاتی امریکا بوده که اخیرا دست به افشاگری زده است. وی این برنامه جاسوسی را (بزرگ‌ترین جاسوسی پنهانی تاریخ بشریت) توصیف کرده. اسنودن در این مورد می‌ گوید: (این تنها مربوط به امریکا نیست. انگلیس هم نقش بزرگی در آن دارد. آن‌ها (آژانس اطلاعاتی انگلیس) از امریکا هم بد‌تر هستند.)

به نوشته گاردین ظرفیت آژانس جاسوسی انگلیس با افزایش تعداد کیبل‌هایی که در آن‌ها نفوذ شده و همچنین بالا رفتن میزان تجهیزات و امکانات به صورت مداوم در حال افزایش است. بنا بر این گزارش، (تمپورا) قادر است تمام اطلاعات فردی و همچنین سوابق فعالیت‌های ۲ میلیارد نفر از کاربران انترنت را ثبت کند

با این حال روزنامه گاردین به نقل از یک منبع آگاه نوشته است که این اطلاعات بر اساس چارچوبی قانونی و با پادمان‌هایی مشخص گردآوری می‌شده و موجب افزایش توان پیشگیری از جرایم جدی شده است. گاردین همچنین گزارش داده است که مجموعا ۸۵۰هزار نفر از کارکنان آژانس‌های اطلاعاتی انگلیس و امریکا به این اطلاعات دسترسی دارند و اسنادی که اسنودن منتشر کرده نشان می‌دهد که آژانس اطلاعاتی انگلیس روزانه ۶۰۰ میلیون مکالمه تلفونی را رصد می‌کند. این آژانس قادر است اطلاعات مربوط به حداقل ۴۶ فیبر در هر لحظه را مورد پردازش قرار دهد. هریک از این کیبل‌ها حجم اطلاعاتی برابر با ۱۰ گیگابایت در هر ثانیه را منتقل می‌کند؛ بنابراین در حالت تئوری قادرند روزانه ۲۰ پتابایت اطلاعات را جابجا کنند که این یعنی می‌توان با آن تمام نوشته‌های کتاب‌های موجود در کتابخانه‌های انگلیس را ۱۹۲ بار در طول ۲۴ ساعت جابجا کرد.

به نوشته گاردین ظرفیت آژانس جاسوسی انگلیس با افزایش تعداد کیبل‌هایی که در آن‌ها نفوذ شده و همچنین بالا رفتن میزان تجهیزات و امکانات به صورت مداوم در حال افزایش است. بنا بر این گزارش، (تمپورا) قادر است تمام اطلاعات فردی و همچنین سوابق فعالیت‌های ۲ میلیارد نفر از کاربران انترنت را ثبت کند.

در این برنامه که با نام رمز (تمپورا) اجرا شده، حجم عظیم اطلاعات برداشته شده و به مدت ۳۰ روز ذخیره‌ سازی می‌شود و در این مدت مورد بررسی و واکاوی قرار می‌‌گرفته ‌اند

گاردین ماه گذشته هم گزارش داده بود که سرویس اطلاعاتی امریکا در داخل این کشور طی عملیاتی دیگر تحت عنوان (پریسم) از سرویس‌ دهندگان انترنتی این کشور خواسته که اطلاعات ارتباطی کاربران را در اختیار آژانس‌های اطلاعاتی بگذارند. سرویس اطلاعاتی انگلیس تلاش برای اجرای برنامه جاسوسی از طریق کیبل ‌های فیبر نوری را از پنج سال قبل و با هدف دسترسی به اطلاعات فیبرهای نوری عبوری از خاک انگلیس که حاوی اطلاعات ارتباطات اروپای غربی است، آغاز کرده است. این برنامه طی توافقنامه ‌های سری با شرکت‌‌های تجاری که در اسناد اطلاعاتی از آن‌ها با عنوان (شرکای استراق سمع) یاد شده، اجرا شده است. شرکت‌هایی که در این برنامه شرکت داشته ‌اند، حق افشای اطلاعات و اعلام عمومی این برنامه را نداشته و باید به صورت سری این برنامه را اجرا می‌کرده‌اند.

حائز اهمیت آنکه، (چاک هیگل) وزیر دفاع امریکا از اقدام ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی امریکا به عنوان نقض قوانین و عامل لطمه دیدن امنیت ملی یاد کرد و افشای اطلاعات از سوی مأمور سابق اطلاعاتی در این کشور را نقض امنیت ملی دانست. هیگل در نشست خبری خود در پنتاگون گفت: (امیدوارم که روس‌ها در اینجا کار درست را انجام و اسنودن را به امریکا تحویل دهند.)

مرجع: خبرگزاری ایسنا

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/283






*
*

*



نیز بخوانید

ادعای موشکی غرب علیه ایران؛ تلاش برای امتیازگیری


از اروپا تا امریکا، شناسایی گام به گام حکومت طالبان


دلیل بی‌پاسخ ماندن دعوت اردوغان برای ائتلاف علیه رژیم صهیونیستی چیست؟


گام های استوار عربستان برای ارائه چهره مدرن به جهان


جاوید رحمان کیست و چرا علیه ایران گزارش می‌دهد؟


آیا روسیه، ایران و چین در انتخابات امریکا دخالت می‌کنند؟


هدف سفر رهبر طالبان به ولایات شمال چیست؟


رئیس جمهور امریکا کی خواهد شد، ترامپ یا هریس؟


مرتد خواندن کاربران شبکه‌های اجتماعی به معنای چیست؟


نیروی ویژه رهبر طالبان مربوط کدام ارگان امنیتی است؟


پای طالبان به دروازه اروپا رسید


روسیه برای پس گرفتن آسمان افغانستان از امریکا با طالبان کمک خواهد کرد؟


رابطه طالبان و امارات رو به گسترش است


اقتصاد ایران از فشار تحریم‌ها عبور کرده است


آیا اعمال طالبان مصداق آپارتاید جنسیتی است؟


استفاده غرب از داعش در شورش زندان های روسیه


شهروندان آلمان مخالف کمک به اوکراین هستند


کورسک، قماری که صلح روسیه و اوکراین را سخت‌تر کرد


کامالا هریس در قبال جنگ غزه و اسرائیل مواضع دوگانه دارد


خسارات 80 میلیارد دالری، نتیجه حملات رژیم اسرائیل به غزه


آیا ممنوعیت ریچارد بنت پایان راه حقوق بشر است؟


انتقام خون هنیه از اسرائیل سخت خواهد بود یا نرم؟


سقوط جمهوریت و عوامل ‌اقتصادیِ آن


مسئول جنگ جهانی سوم کی خواهد بود؟


بررسی مختصرحکومتداری طالبان در سه سال گذشته





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

پرداخت ۲.۷ میلیارد افغانی قرض دولت قبلی به نهادهای خارجی

جابجایی شماری از مسئولان حکومتی به دستور رهبر طالبان

یوسفزی خواهان پاسخگو کردن حکومت طالبان شد

بازدید وزیر معادن طالبان از معادن مرمر و نمک ولایت هرات

وزارت معارف بیش از ۸هزار معلم و کارمند اداری جذب می‌کند

ایجاد مرکز تشخیص «بیماری زردی سیاه» در ولایت غزنی

ادعای موشکی غرب علیه ایران؛ تلاش برای امتیازگیری

دومین حمله مسلحانه بالای ترامپ

هیچ مخالفت جدی علیه حکومت طالبان وجود ندارد

نگرانی از افزایش سوءتغذیه کودکان در بامیان

نظری در پاسخ به امرالله صالح؛ هزاره‌ها خشونت‌طلب نیستند

انهدام ده‌ها هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی بر فراز خاک روسیه

آغاز مقتدرانه افغانستان و توقف اسپانیا در جام جهانی فوتسال

قطعنامه مجلس نمایندگان امریکا برای حمایت از مخالفان طالبان

تاسف پاپ از آمار زاد و ولد در کشورهای غربی

آسیب دیدن افغانستان از نظر تعاملات فرهنگی با جهان و منطقه

آزادی بیش از ۴۰ شهروند افغان از زندان‌های پاکستان

حادثه‌ی ترافیکی در فراه دو کشته و شش زخمی برجای گذاشت

تاکید وزیر داخله حکومت طالبان به ایجاد قوای هوایی قدرتمند

چینی ها ۱۰۰ میلیون دالر در بلخ سرمایه‌گذاری می کنند

گوترش کشتار دایکندی را "حمله شنیع" خواند

پایان کمپاین تطبیق واکسین ضد پولیو در غزه

تیم فوتسال کشور امروز برابر آنگولا بازی می‌کند

کشته شدن دو پولیس کویته در اثر انفجار بمب

تبادله ۲۰۶ زندانی میان روسیه و اوکراین با وساطت امارات


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.