در همین حال، وزارت اقتصاد آمار میدهد که ۴۶ نهاد داخلی و خارجی در بخش صنعت و تجارت در افغانستان فعالیت دارند.
به گزارش انصار، وزارت صنعت و تجارت از امضای تفاهمنامههای همکاری با یازده نهاد مدد رسان در بخش عملی سازی پروژههای پیشرفت خانوادهها و زنان در عرصههای کار آفرینی، تجارت و توانمندسازی اقتصادی خبر میدهد.
این وزارت میافزاید که این تفاهمنامهها به ارزش دو نیم میلیون دالر امریکایی در هشت ولایت عملی خواهند شد.
آخندزاده عبدالسلام جواد، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت میگوید: «این موسسات، به ارزش بیشتر از دونیم میلیون دالر در ولایتهای کابل، هرات، بلخ، سمنگان، جوزجان، بامیان، ننگرهار، و کندهار راهاندازی مینمایند.»
در همین حال، وزارت اقتصاد آمار میدهد که ۴۶ نهاد داخلی و خارجی در بخش صنعت و تجارت در افغانستان فعالیت دارند.
عبدالرحمن حبیب، سخنگوی وزارت اقتصاد میگوید: «در حال حاضر فعالیت ۴۶ موسسه غیر امارتی داخلی و خارجی در سکتور صنعت و تجارت ثبت سیستم میباشد. همکاری این نهادها میتواند بستر مناسبی را برای توانمند سازی اقتصادی خانوادهها، ایجاد فرصتهای کاری برای خانوادههای بی بضاعت، جلوگیری از فرار سرمایه، افزایش تولید داخلی، انکشاف متوازن روستاها و سبب بهبود سطح رفاه خانوادهها خواهد گردید.»
با این حال، سخنگوی حکومت طالبان میگوید که حکومت سرپرست پالیسی تجارت محور دارد و از نهادهای که در این راستای فعالیت میکنند میخواهد که برای خانوادهها منابع اقتصادی بسازند تا زندگی آنان بگونهی بنیادی تغییر کند.
آقای مجاهد گفت: «مهم این است که آنها (موسسات) برای خانوادهها منابع اقتصادی بسازند. در این راستا وزارتهای اقتصاد و صنعت و تجارت هم با آنها همکاری میکنند و قراردادی که بین وزارت تجارت و برخی موسسات امضا شده است، زمینه را فراهم میسازد برای خانوادهها و خواهران ما و اطفال نیازمند جامعه که آنها به تجارت و فعالیتهای اقتصادی رو بیاورند.»
با این وجود، شماری از آگاهان فعالیت نهادهای مددرسان را در بخش فراهم ساختن زمینه کار برای افراد و خانوادههای نیازمند مهم میدانند و انکشاف این فعالیتها را در توسعه اقتصاد کشور سودمند عنوان میکنند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/27763