حکومت طالبان در بیانیه یی برای بار دوم حمایت شان را از مردم فلسطین علام نموده اعمال انجام شده از سوی اسرائیل را بالای مردم غزه وحشت بزرگ انسانی خواندند.
به گزارش انصار به نقل از طلوع نیوز، طالبان در این بیانیه اعلام کرد که حمله های اسراییل، قطع آب و منع ورود مواد خوراکی و دارو به غزه، وحشت بزرگ انسانی ست.
طالبان از جامعه جهانی به ویژه کشورهای اسلامی و سازمان همکاری اسلامی خواسته است تا هرچه زودتر به «قضیه فلسطین رسیدگی و جلو حمله های وحشیانه اسراییل به غزه» را بگیرند.
نیروهای مقاومت فلسطین از شنبه ۱۵ میزان برابر با هفتم اکتوبر ۲۰۲۳ عملیاتی با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین های اشغالی آغاز کرده اند.
بنا بر آخرین اعلام وزارت صحت فلسطین از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در شنبه گذشته (۱۵ میزان) تاکنون در اثر بمباران های رژیم صهیونیستی دو هزار و ۲۱۵ غیرنظامی فلسطینی که اکثر آنها کودک و زن هستند، به شهادت رسیده اند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/27733