جنرال جان کمپل، فرمانده ناتو در افغانستان که به تازگی به این سمت گماشته شده اعلام کرده است افراد وابسته به گروه داعش در افغانستان حضور ندارند.
او در تازه ترین اظهارات خود گفته که گزارش های مربوط به حضور داعش در افغانستان را تایید نمی کند و به گفته او، تا کنون شواهد و اطلاعات موثقی از حضور افراد وابسته به این گروه در افغانستان در دست نیست.
پیشتر مقام های ولایت غزنی در مرکز کشور اعلام کرده بودند که شورشیان نقاب پوش در این ولایت پرچم گروه دولت ضد اسلامی (داعش) را در برخی نقاط بر افراشته اند.
معاون والی غزنی گفته بود این شورشیان از چندی به این سو در غزنی دست به نا امنی زده و راه های مواصلاتی چند ولسوالی را مسدود کردند.
پس از نشر گزارش ها مبنی بر حضور شورشیان هوادار داعش در غزنی، حمله گسترده ای به ولسوالی اجرستان صورت گرفت که دوازده غیر نظامی سر بریده شدند.
گروه دولت اسلامی نیز تا کنون چند ویدیو از سر بریدن شهروندان خارجی را نشر کرده که خشم کشورهای خارجی را بر انگیخته است
فرمانده جدید نیروهای ناتو در افغانستان گفته است که در نشر گزارش ها مبنی بر حضور داعش در افغانستان و سر بریدن شماری از غیر نظامیان در غزنی توسط افراد این گروه، مبالغه صورت گرفته است.
او میگوید که منابع استخباراتی در مورد اوضاع امنیتی در افغانستان و نفوذ افراد داعش در این کشور مراقب هستند.
گروه تندروی دولت اسلامی عراق و شام که بعدا خود را دولت اسلامی نامید، بیشتر در عراق و سوریه فعالیت دارد و تا کنون موفق شدند شماری از مناطق کلیدی در عراق و سوریه را تحت تصرف خود در آوردند.
با افزایش فعالیت های تروریستی روز افزون گروه دولت اسلامی، بیم آن میرود که افراد این گروه در همکاری با طالبان در افغانستان نیز فعالیت کنند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/2580