یک منبع معتبر در ولایت هرات می گوید که نیروهای دولتی در حال عقب نشینی از منطقه ی استراتیژیک «طاقچه» در ولسوالی پشتون زرغون این ولایت می باشند.
این منبع معتبر که نخواست نامی از وی برده شود، به رسانه های محلی گفته که با سقوط پاسگاه «دوجوی» در 50 کیلومتری شرق ولسوالی پشتون زرغون در سال گذشته، حضور نیروهای دولتی در طاقچه مؤثریت چندانی ندارند.
منطقه ی طاقچه در 45 کیلومتری شرق ولسوالی پشتون زرغون موقعیت دارد.
منبع افزود که هم اکنون نیروهای دولتی منطقه ی دوجوی را تحت کنترل شان ندارند و طالبان در مسیر ولسوالی پشتون زرغون - شیندند در حرکت اند و به همین خاطر، وضعیت امنیتی پشتون زرغون رو به وخامت گراییده است.
این منبع هشدار می دهد که مرکز ولسوالی پشتون زرغون خط نخست نبرد میان نیروهای دولتی و طالبان است و اگر کمک نرسد، بیم سقوط این ولسوالی به دست طالبان وجود دارد.
این در حالی است که طالبان سال گذشته نیز به حملات شان در ولسوالی های شرقی هرات شدت بخشیده بود. هم اکنون نیز در بخش هایی دیگر از این ولایت طالبان حملات خود را تشدید کرده است.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/19113
تگ ها: