رئیس جمهور امریکا به خبرنگاران در بارۀ حملات اخیر در افغانستان گفت که امریکا نمی تواند کار پلیس را در این کشور انجام بدهد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا روز چهارشنبه به خبرنگاران دربارۀ حملات اخیر در افغانستان، گفته است: «ما سال ها در آنجا هستیم، مانند نیروی پلیس. ما در افغانستان نمی جنگیم، ما یک نیروی پلیس در افغانستان هستیم و در شماری مقطع آن ها (افغان ها) باید قادر به مراقبت از کشورشان باشند».
این در حالی است که امریکا حدود بیست سال قبل با شعار مبارزه و نابودی تروریسم به افغانستان لشکرکشی کرد. در آن زمان امریکا طالبان را یک گروه تروریستی می دانست و بر نابودی این گروه تأکید داشت، اما اکنون با همین گروه دیروز تروریستی، امروز شراکت و پیمان عدم عدم تعرض به همدیگر بستند.
اکنون ترامپ به نحوی می گوید که اوضاع ناامنی افغانستان به امریکا ربطی ندارد!، پس در این میان مشخص نیست که پامریکایی ها برای چه به افغانستان آمده اند و برای چه می خواهند همچنان حضور داشته باشند؟
این در حالی است که در حملات جداگانه بر یک شفاخانه در کابل و مراسم تشیع جنازه در ننگرهار، حداقل 42 تن کشته و نزدیک به 90 تن دیگر زخمی شدند.
گفتنی است که در حمله بر یک شفاخانه در کابل بیشتر بیش ترین قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می دادند.
در هفته های اخیر، حملات طالبان علیه ارتش و پلیس افغانستان بیشتر شده است.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/17501
تگ ها: