درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-29  |  2024-12-19  |  بروز شده در: 1403/09/29 - 12:50:5 FA | AR | PS | EN
ممنوعیت آموزش زنان و دختران سبب خود‌کشی و خود آزاری آنان شده است            اتهام مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر روسیه            سوریه به افغانستان تبدیل نخواهد شد             ملاحسن خواستار نقش رسانه‌ها در تحکیم نظام اسلامی شد             افغانستان شاهد کسر شدید بارندگی در سال جاری می‌باشد            در دو حادثه ترافیکی در ولایت غزنی دهها نفر جان باختند            تکمیل شدن ۱۶۵ پروژه توسعه ای درهرات الی اخیر سال جاری            اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟            امید واری سازمان ملل به برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در سوریه            به دنبال محدود کردن رسانه‌ها نیستیم            تأکید بر روابط دو جانبه میان ایران و پاکستان            قهرمانی رئال مادرید در جام باشگاه های جهان            مدودف حامیان اوکراین در ناتو را اهداف مشروع خواند            کرزی به دیدار حقانی به پکتیا رفت             عادی‌سازی روابط کابل-مسکو ضرورت به تائید پوتین دارد            






تاریخ نشر: 1399/02/10 - 11:31:0
تعداد بازدید: 894
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

جرمنی، مقصدی مرگ بار برای کودکان افغانستان

براساس گزارش "کودک خبر" افغانستان که وضعیت کودکان این کشور در سراسر جهان را تخصصی پی گیری می کند، حدود 1785 کودک پناهجو در این کشور ناپدید شده اند که بیشترآنان کودکان افغانی هستند.

براساس گزارش "کودک خبر" افغانستان که وضعیت کودکان این کشور در سراسر جهان را تخصصی پی گیری می کند، حدود 1785 کودک پناهجو در جرمنی ناپدید شده اند که بیشتر آنان کودکان افغانی هستند. دولت جرمنی در پاسخ به سوال جناح چپ این کشور در مورد کودکان ناپدید شده، ضمن تایید آن اعلام کرد این تعداد از کودکان پناهجو از اواخر مارس سال جاری میلادی به عنوان افراد زیر سن و ناپدید شده در ادارات جرمنی ثبت شده اند. شبکه "حمایت از کودکان" در جرمنی پیشتر از دو دولت و پلیس این کشور خواستار تحقیق گسترده و جدی در مورد کودکان ناپدید شده افغان شده بود. زیرا آمار کلی کودکان ناپدید شده به بیش از پنج هزار کودک رسیده است و همچنان روبه افزایش است.

افغانها بزرگترین گروه پناهجویان در جهان

ادامه درگیری های داخلی ،تنش های قومی ، دست به دست شدن مناطق جغرافیایی از سوی دولت و گروه طالبان، ادامه حملات نیروهای امریکایی و ناتو در مناطق مختلف به همراه تغییرات اقلیمی همچون خشکسالی و بروز بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله از جمله مهمترین علل تداوم وضعیت آوارگی داخلی مردم افغانستان و همچنین در سایر کشورها محسوب می شود. با این حال، ادامه ناامنی ها همچنان علت اصلی بی خانمانی و آواره شدن صدها هزار تن از مردم افغانستان می باشد که همچنان رو به افزایش است. کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در تازه ترین گزارش خود شهروندان افغانستان را همچنان بزرگترین گروه پناهجویان در جهان دانست.

براساس این گزارش، جهان در حال ورود به دهه پنجم آوارگی مردم افغانستان است وهمچنان حدود پنج میلیون شهروند افغانستان در وضعیت آوارگی درخارج از این کشور زندگی می کنند .با این حال کشورهای به اصطلاح متمدن غربی به جای کمک به حل مشکلات کودکان هر چه بیشتر عرصه را برای زندگی در کشورهای میزبان تنگ تر می کنند.از حدود دو سال پیش دولت جرمنی سیاست مقابله با مهاجران افغان را آغاز کرده و روند اخراج گروهی آنان را تشدید کرده است. این در حالی است که محافل حقوق بشری درجرمنی و افغانستان براین اعتقادند که این کشورهمچنان با جنگهای داخلی و تهدیدات گسترده از سوی تروریستها روبرو است و دولت جرمنی نبایستی با اخراج پناهجویان جان آنان را به مخاطره بیاندازد.

کودکان ،کالای برده فروشی مدرن

به گزارش آوا پرس اتحادیه "رفاه وکمکهای اجتماعی جرمنی" اخراج پناهجویان افغان را از سوی دولت این کشورغیرانسانی وغفلت فاحش دانسته است. با افشای ناپدید شدن کودکان پناهجو در جرمنی ابعاد جدیدی از رفتار غیر انسانی با این کودکان در حال برملاشدن است و این نشان می دهد که کودکان به عنوان آسیب پذیر ترین قشر پناهجو در معرض شدیدترین آسیبهای جسمی و روحی قرار دارند.نکته قابل توجه اینکه دولت جرمنی به جای پاسخگویی در برابر ناپدید شدن کودکان آنرا ناشی از بازگشت کودکان به آغوش خانواده و یا خروج ازجرمنی به مقصد سایر کشورهای اروپایی اعلام کرد.

این در حالی است که کودکان بزرگترین طعمه گروههای مافیایی برای فروش قسمتهایی از بدن آنان و یا به عنوان برده های جنسی و کار محسوب می شوند. این مافیا به قدری در کشوهای اروپایی از جمله بریتانیا قدرتمند هستند که در فضای مجازی اقدام به فروش پناهجویان و افراد ربوده شده به عنوان انواع برده می کنند و تاکنون برخورد جدی با این گروهها و سایتها صورت نگرفته است. به رغم شعارهای فریبنده دولتهای غربی در حمایت از حقوق بشر براساس عدالت و برابری، پناهجویان بخصوص پناهچویان افغان در بدترین شرایط زیستی و تحقیر آمیز زندگی می کنند و این فرصت و بستر مناسب را برای ناپدید شدن کودکان (ربودن ) از سوی گروههای مافیایی و سوداگرم فراهم می کند.

نتیجه

در هر حال، در دو سال اخیر این برای اولین بار نیست که گزارشهایی در مورد ناپدید شدن کودکان پناهجو در جرمنی منتشر می شود. اما آنچه مهم است و توجه محافل سیاسی را به خود جلب کرده بی نتیجه بودن این گزارشها و تداوم این پدیده شوم در کشورهای اروپایی از جمله جرمنی است. از اینرو مردم افغانستان انتظار دارد جامعه جهانی به مسئولیت خود در برابر مهاجرین افغان در سراسر جهان عمل نماید و مانع از این شود که برخی محافل بخواهند از فرصت بحرانی بودن وضعیت سیاسی و امنیتی افغانستان بهره برداری و اجزای بدن کودکان این کشور و توان و جسم آنان را به عنوان برده های جدید به فروش برسانند.

 

منبع: مطالعات افغانستان

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/16540


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟


داعش در افغانستان جسورتر شده است


جایگاه ایران در آبنده سوریه چیست؟


ترور خلیل‌‌الرحمان حقانی؛ چند ابهام و یک اتهام


سقوط اسد، خاورمیانه به کام افراطگرایی


آیا ایران فرماندهان و نیروهایش را از سوریه خارج می‌کند؟


افزایش تقویت روابط با حکومت طالبان از سوی چین


آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟


هدف روسیه از رابطه گرم با طالبان چیست؟


نفرت عمومی از اسرائیل به ورزشگاهها رسید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

ملا عبدالغنی برادر به کندهار رفت

ممنوعیت آموزش زنان و دختران سبب خود‌کشی و خود آزاری آنان شده است

اتهام مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر روسیه

سوریه به افغانستان تبدیل نخواهد شد

ملاحسن خواستار نقش رسانه‌ها در تحکیم نظام اسلامی شد

افغانستان شاهد کسر شدید بارندگی در سال جاری می‌باشد

در دو حادثه ترافیکی در ولایت غزنی دهها نفر جان باختند

تکمیل شدن ۱۶۵ پروژه توسعه ای درهرات الی اخیر سال جاری

اتحادیه اروپا؛ مانع جدید در روند صلح ارمنستان با آذربایجان؟

امید واری سازمان ملل به برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در سوریه

به دنبال محدود کردن رسانه‌ها نیستیم

تأکید بر روابط دو جانبه میان ایران و پاکستان

قهرمانی رئال مادرید در جام باشگاه های جهان

مدودف حامیان اوکراین در ناتو را اهداف مشروع خواند

کرزی به دیدار حقانی به پکتیا رفت

عادی‌سازی روابط کابل-مسکو ضرورت به تائید پوتین دارد

موضوع آموزش زنان را با مقامات طالبان مطرح کردم

افغان‌ها از مهاجرت غیرقانونی پرهیز کنند

امکان تعامل سویدن با حکومت طالبان اندک است

توزیع حدود 34 میلیون سیمکارت در افغانستان

وضعیت غذایی در افغانستان به شدت بحرانی است

رئیس سیا برای آتش بس غزه به قطر می رود

تاکید بر تحکیم روابط میان افغانستان و عمان

چین خواستار ادامه گفتگوهای هسته ای با ایران شد

وینیسیوس جونیور بهترین بازیکن جهان شد


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.