درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-01  |  2024-11-21  |  بروز شده در: 1403/09/01 - 13:57:5 FA | AR | PS | EN
حکومت برای مدیریت بهتر آب‌های کشور اراده قوی دارد            رد شایعات تعیین نماینده ویژه جدید پاکستان برای افغانستان            افزایش شهدای فلسطین به ۴۴ هزار و ۵۶ تن            اوچا از کمک 50 هزار یورویی پرتگال به افغانستان خبر داد            توزیع 20 هزار تذکره طی شش ماه در دایکندی            وضعیت مهاجران افغان در پاکستان «بحرانی است»            رد درخواست ملاقات وزیر دفاع امریکا از سوی همتای چینایی اش             دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان            امریکا باید با روسیه، چین و کوریای شمالی گفتگو کند            واکنش ایران به وتوی قطعنامه آتش بس در غزه             افزایش بیماری‌های تنفسی در ولایت کندهار            علاقه‌مندی چینایی ها به سرمایه‌گذاری در پروژه انتقال آب پنجشیر             امریکا و پاکستان برای تهدیدهای تروریستی از خاک افغانستان همکاری می کنند            ۱۹ میلیون دالر بودجه‌ اقلیمی برای افغانستان آزاد خواهد شد            بازیکنان جوان رئال در رادار تیم های انگلیسی            






تاریخ نشر: 1399/02/03 - 18:27:2
تعداد بازدید: 666
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

خود فریبی بزرگ امریکایی
خود فریبی بزرگ امریکایی

علیرغم ناکامی در رابطه با کرونا ویروس، نخبگان امریکایی همچنان توصیف برتری ملت خود را ادامه میدهند. چرا؟ آنها از تغییرات قریب الوقوع ترس زیادی احساس میکنند.

ستیفان گیوتز-ریشتر (Stephan Goetz-Richter) در مطلب منتشره در نشریه Handelsblatt (آلمان) می نویسد، باور کردن بر این سخت است، اما امریكای ثروتمند، علیرغم گزارش های روزانه در مورد مرگ و میر ناشی از بیماری كرونا ویروس، خودستایی بی حد خود را تمرین می كند. به این ترتیب، در ستون مفسر در Wall Street Journal در عید پاک می توان خواند که چگونه ملتی با 330 میلیون نفر جمعیت با سرعت و مهارت توانست با نیازهای جدید مبارزه با Covid-19 سازگار شود. یک کلمه هم در مورد اختلالات فاجعه بار در عرصه تامینات یا هرج و مرج اداری در آن وجود نه داشت.

حتی وقتی صحبت راجع به شکست فوق العاده در مورد آلوده شدن جمعیت سیاهپوستان توسط کرونا ویروس مطرح می باشد، خود ستایی گاهی شکل عمل سوریالیستی و کاذب مذهبی اختیار می کند. این را همچنین می توان در CNN در مصاحبه با یکی از وزیران سابق بهداشت ایالات متحده مشاهده کرد که گفت این پرابلم از زمان طوفان کاترینا در اگست سال 2005 معلوم است. با وجود این، از نظر عرضه و مراقبت های بهداشتی به جمعیت سیاه پوست، عملاً هیچ چیزی تغییر نکرده است. صبر و خودگذری طولانی بیشتر از این را به مشکل میتوان تصور کرد.

این به وضوح نشان می دهد که ابرقدرت ایالات متحده از درون یک بنای با پایه های گلی است. کاستی عمده آن عدم توانایی و یا حتی عدم تمایل به تفکر سیستمی برای محافظت بهتر از خود در شرایط بحرانی است. زیرا این کار به هزینه زیادی و پول بسیار بزرگ نیاز دارد.

وضعیت مبرم در جبهات مبارزه با کرونا ویروس در ایالات متحده چنان سطح شکنند بودن سیستم را برملا می سازد که با لقب "ثروتمندترین ملت جهان" مطابقت ندارد. کسانی که از نظر درآمدشان به 2 تا 3 درصد از جمعیت ثروتمند تعلق ندارند، باید در سطح فردی و جمعی با چنین مجموعه ای از خطرات مبارزه کنند که مقابله با آن به طور فزاینده ای دشوار می شود.

با توجه به اینکه اکثر امریکایی ها از بیمه درمانی کارفرمایان استفاده می کنند، وضعیت فردی می تواند به سرعت تغییر کند. در این شرایط، این بدان معنی است که اگر شغل خود را از دست می دهید - بیمه را نیز از دست می دهید.

و راجع به حدود 35 میلیون امریکایی که قبل از بروز بحران کرونا ویروس بیمه درمانی نداشتند، حرفی برای گفتن وجود ندارد. اما حتی کسی که بیمه شده با سیستم بسیار گیج کننده ای از پرداخت های اضافی مواجه می شوند. این مبلغ به راحتی می تواند به چندین هزار دالر در سال برسد. و در نتیجه به ورشکستگی منجر میگردد.

رئیس جمهور پیشین بارک اوباما با اصلاح خدمات درمانی جهت پایان دادن به این سیستم تلاش نمود. اما جمهوریخواهان همچنان با تلاشهای شرم آور اصلاحات انجام شده توسط اوباما را به شدت از بین می برند.

سه گاو مقدس

با وجود احساس ناتوانی در حال رشد، باشندگان تمایل به پایان دادن به ریاکاری در ایالات متحده و ارسال سه گاو مقدس امریكا به کشترگاه ندارد.

اولین مورد از این سه گاو بودجه عظیم دفاعی ایالات متحده است، گاو مقدس دوم - علاقمندی جنون آمیز به امور خارجی و سوم - ادعای کاملاً بی اساس "استثنایی بودن" امریکا است.

با بودجه 748 میلیارد دالری برای سال 2020، وزارت دفاع امریکا را می توان نوزدهمین اقتصاد بسیار بزرگ ملی جهان دانست. حتی می تواند عضو G20 شود.

دوره دوم ریاست جمهوری ترامپ کاملاً واقعی است

مدل امریکایی تا زمانی که این سیستم مجبور به مقابله با مشکلات غیرمعمول کوچک است، کار می کند. اما از آنجا که ایالات متحده در واقع به مثابه سیستم عمل نمی کند، بلکه به شکل خود فریبی مشترک (متقابل) جمعی فعالیت میکند، این روش محدودیت های واضحی دارد. دیر یا زود سوال در مورد قابلیت مدیریت کشور ایجاد خواهد شد.

با وجود این هیچ یک از این تحلیل ها (یا نظرسنجی های فعلی) نباید نتیجه گرفت که دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری بازنده می شود. علاوه بر ویژگی های سیستم انتخاباتی امریکا که مزایای ساختاری برای جمهوری خواهان که به طور سنتی دارای موقعیت های قوی در مناطق روستایی هستند، تامین میکند، محافظه کاری تعجب آور همچنان در ایالات متحده حاکم است.

اما قبل از همه، ترامپ این برتری را دارد که او - با وجود همه اشتباهات خود - در مقایسه با جو بایدن به صفت نامزد با انرژی تر درک می شود. و این در ایالات متحده امریکا اکثراً معنای بیشتر از صداقت و شایستگی کاری است. از همینرو، در نهایت امر، ممکن است ترامپ برای دوره دوم دوباره انتخاب شود.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/16225


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟


هدف روسیه از رابطه گرم با طالبان چیست؟


نفرت عمومی از اسرائیل به ورزشگاهها رسید


تاثیر بازگشت ترامپ بر جنگ ایران و اسرائیل چه خواهد بود؟


آیا امریکا بخاطر اسرائیل آماده جنگ با ایران است؟


آیا پیروزی ترامپ معادلات در افغانستان را برهم میزند؟


«اول برنده» کارزار انتخابات امریکا کیست؟


مقصر سقوط کیست؛ یک گناه و صد متهم


میراث شهید نصرالله در دستان نعیم قاسم


بریکس پلس توان رقابت با غرب را دارد؟


نقش امریکا در گسترش بحران اوکراین


پاسخ اسرائیل به ایران؛ پایان یا سرآغاز؟


توهم طالبانی در مقیاس جام جهانی


حزب‌الله بدون نصرالله و صفی‌الدین مقاوم تر و مبارزتر


تفاهم بی سروصدای امریکا و اسرائیل درمورد ایران


سکوت شانگهای از افغانستان تا غزه و لبنان


حماس و غزه بعد از یحیی سنوار چه می شود؟


پاکستان از نشست شانگهای علیه طالبان استفاده ابزاری می کند





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت

حکومت برای مدیریت بهتر آب‌های کشور اراده قوی دارد

رد شایعات تعیین نماینده ویژه جدید پاکستان برای افغانستان

افزایش شهدای فلسطین به ۴۴ هزار و ۵۶ تن

اوچا از کمک 50 هزار یورویی پرتگال به افغانستان خبر داد

توزیع 20 هزار تذکره طی شش ماه در دایکندی

وضعیت مهاجران افغان در پاکستان «بحرانی است»

رد درخواست ملاقات وزیر دفاع امریکا از سوی همتای چینایی اش

دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان

امریکا باید با روسیه، چین و کوریای شمالی گفتگو کند

واکنش ایران به وتوی قطعنامه آتش بس در غزه

افزایش بیماری‌های تنفسی در ولایت کندهار

علاقه‌مندی چینایی ها به سرمایه‌گذاری در پروژه انتقال آب پنجشیر

امریکا و پاکستان برای تهدیدهای تروریستی از خاک افغانستان همکاری می کنند

۱۹ میلیون دالر بودجه‌ اقلیمی برای افغانستان آزاد خواهد شد

بازیکنان جوان رئال در رادار تیم های انگلیسی

خوش‌آمد گویی امیرخان متقی به سفیر جدید ازبکستان

کمک امریکا قطع شود، اوکراین شکست می‌خورد

برگزاری کنفرانس بین‌المللی، خواست پاکستان برای مهاجران افغان

روسیه کاملا حق دفاع از خود را دارد

رایزنی تلیفونی امیر کویت و ترامپ

عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در سطح بالا

آغاز کار پروژه ذخیره سازی آب‌های فصلی در بامیان

برگزاری رزمایش مشترک نظامی پاکستان و چین

خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.