فیروزالدین فیروز، وزیر صحت عامه با ابراز نگرانی از گسترش ویروس کرونا، هشدار می دهد که اگر مردم در برابر توصیه های بهداشتی بی پروایی نشان دهند، این ویروس به خانه های آنان سرایت خواهد کرد.
آقای فیروز که امروز (چهارشنبه، ۲۷حمل) برای پاسخ گویی به پرسش های اعضای مجلس نماینده گان به این مجلس رفته بود، تأکید کرد که بیماری شماری از بیماران مشکوک کووید نزده به علت مراجعه نکردن آنان به مرکزهای بهداشتی، تشخیص نمی شود.
او افزود: «فریاد می زنم، خواهش می کنم، زاری می کنم؛ درخانه های تان بمانید، توصیه های وزارت صحت عامه را جدی بگیرید، و وطن را نجات دهید.»
وزیر صحت عامه، اعضای مجلس نماینده گان را نیز به علت بی پروایی در برابر مبتلا شدن به ویروس کرونا انتقاد کرد: «عدم توجه و عدم شنیدن پیام های وزارت صحت عامه توسط وکلای محترم سبب خرابی ملک است.»
وحید عمر، مشاور رییس جمهور غنی نیز که همراه با وزیر صحت به مجلس رفته بود، گفت که تاکنون سه و نیم میلیارد افغانی برای مبارزه با بیماری کووید نزده اختصاص یافته است و به زودی چندین میلیارد افغانی دیگر نیز برای مبارزه با ویروس کرونا اختصاص خواهد یافت.
در همین حال، شماری از نماینده گان مجلس، خواهان تلاش بیشتر حکومت به ویژه وزارت صحت برای مبارزه با ویروس کرونا شدند.
صادق قادری، عضو مجلس نماینده گان گفت: «همین مسؤولینی را که خواستید باید از همین ها سوال شود که آیا صرف به روی کاغذ مردم را به قرنطین توصیه می کنند؟ مردم نان برای خوردن ندارند.»
وزیرصحت عامه در این نشست مجلس، از آغاز کار بیست و پنج گروه ثابت و سیار این وزارت در کابل خبرداد و گفت که قرار است برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا در حدود صدهزار بستر آماده شوند.
تاکنون ۷۸۴رویداد مثبت ویروس کرونا در کشور ثبت شده اند که بیشترین آن در ولایت های هرات و کابل استند. ۲۶ تن هم در اثر این بیماری جان های شان را از دست داده اند و ۴۳ تن هم صحت یاب شده اند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/15940
تگ ها: