حملات ظاهراً برنامه ریزی شده از جانب راستگرایان به مساجد در آلمان، نگرانی انجمن های اسلامی را برانگیخته است. این انجمن ها میگویند که مسلمانان در آلمان دیگر احساس امنیت نمی کنند و باید مورد حفاظت بیشتر قرار گیرند.
به گزارش انصارپرس به نقل از دویچه وله، شورای مرکزی مسلمانان، اتحادیه ترکی-اسلامی "دیتیب" و انجمن اسلامی ملی گوروش (IGMG) پس از تهدیدهای اخیر علیه مساجد و حملات برنامه ریزی شده احتمالی از جانب سلول تروریستی جناح راست افراطی، خواستار یک طرح جامع امنیتی شده اند. عبدالصمد الیزیدی، دبیرکل شورای مرکزی مسلمانان، با توجه به توطئه گروه راست افراطی که ظاهراَ می خواستند هدفمندانه مساجد را مورد حمله قرار دهند، از یک "بعد بی سابقه" تهدیدات سخن گفته است.
الیزیدی ضمن مصاحبه با دویچه وله گفت: «مسلمانان شدیدا نگران اند و نامطمئن گردیده اند. آنها احساس می کنند که نادیده گرفته شده اند.» او در ادامه می گوید که مسلمانان اینک به این فکر اند که برای محافظت از اماکن مذهبی شان چه کاری می توانند انجام دهند. او می گوید که "آنچه بیش از همه آنها (مسلمانان) را نگران می کند، بی تفاوتی است که در قبال گزارش های وحشتناک در جامعه وجود دارد و در مورد این گزارش ها اظهار نظری نمی شود. همچنین نگرانی از این بابت وجود دارد که یک همبستگی روشن و محکم، به شکلی که انتظار می رفت، وجود ندارد."
دبیرکل شورای مرکزی مسلمانان تاکید کرده می گوید: «ما به عنوان مسئولان انجمن های مسلمانان این نفرت را احساس می کنیم." به گفته او این نفرت پراکنی عملاً از طریق رسانه های اجتماعی و نامه های تهدیدآمیز انجام می شود.
ایمان مازیک، رئیس شورای مرکزی مسلمانان شخصاً از جانب شماری از راستگرایان تهدید شده است. الیزیدی در این مورد می گوید: "ما همچنین از پولیس نیز محافظتی را نه تنها برای نمایندگان ما بلكه برای اماكن مذهبی ما نیز ضروری است، به دست نمی آوریم."
افزایش تهدیدها
انجمن اسلامی ملی گوروش در شهر کلن آلمان اظهار داشته است که مساجد، کنیسه ها و دیگر نهادهای اقلیت های مذهبی در آلمان با درنظرداشت شدت گرفتن وضعیت تهدیدآمیز، از جانب حکومت باید محافظت شوند. این انجمن می گوید که نباید انجمن های مساجد که از لحاظ مالی از طریق اعانه تأمین می شوند، مجبور گردند تا امنیت خود را نیز خود شان تأمین کنند، بلکه حکومت وظیفه دارد امنیت شهروندان خود را تأمین کند و این امر شامل امنیت مسلمانان نیز می شود.
همچنین انجمن اسلامی- ترکی "دیتیب" خواستار حمایت "مداوم" از مساجد و مسلمانان شده است. این انجمن بیش از همه به عرصه سیاست و جامعه متوسل شده است تا موضع روشنی در قبال این تهدیدات بگیرند. به گفته این انجمن، یک خطر واقعی وجود دارد و بسیاری از مسلمانان دیگر خود را در امن احساس نمی کنند. به گفته انجمن نامبرده این ناامیدکننده است که اکثریت جامعه سکوت اختیار کرده است و تاکنون هیچ نشانه ای از همبستگی و "اعتراض اجتماعی" مشاهده نشده است. این انجمن به این باور است که "سکوت اکثریت، عرصه سیاسی و نیروهای میانه رو در کشور ما، به ویژه در مورد حمله بالای مسلمانان، توسط بخش وسیعی از جامعه تنها به عنوان چشم پوشی از واقعیت دیده نمی شود." انجمن "دیتیب" از تقریباً ۱۰۰ حمله ثبت شده سالانه بالای مساجد در آلمان گزارش می دهد. بیش از ده حمله فقط در شش هفته اول امسال ثبت شده است.
توطئه حمله به شش مسجد؟
اخیراً معلوم شده است که اعضای یک سلول تروریستی راستگرا حمله بالای شش مسجد در شهرهای کوچک آلمان را برنامه ریزی کرده بودند. پس از یک عملیات وسیع پولیس در شش ایالت آلمان، حکم دستگیری علیه دوازده مرد صادر شده است. گفته می شود که این گروه همچنین حملاتی را بالای سیاستمداران، پناهجویان و مسلمانان برنامه ریزی کرده بودند.
روز چهارشنبه و پنجشنبه، مساجد در چهار شهر ایالت نوردراین-وستفالن، اونا، هاگن، هسن و بیلفلد از طریق ایمیل تهدیدهای مبنی بر حمله با بمب دریافت کرده بودند. در هر چهار مورد، پولیس ساختمان هایی مساجد را با سگ های ردیاب جستجو کرده و بمبی یافت نشده است. همچنین گفته می شود که در شهر مارل احتمالا افراد ناشناسی بالای یک مرکز علوی ها شلیک کرده اند.
وزارت داخله ایالت نوردراین-وستفالن گفته است که تهدیدها علیه مساجد توسط پولیس جدی گرفته شده است. او گفته است که پولیس محلی مساجد و سایر نهادهای مذهبی را با درنظرداشت تهدیدهای که صورت گرفته است، محافظت می کند. با این حال، از آنجایی که اقدامات حفاظتی سری و محرمانه به پیش برده می شوند، اطلاعاتی در مورد آن منتشر نشده است. حزب چپ آلمان از حکومت ایالت نوردراین وستفالن خواسته است تا طرح مشخصی در مورد چگونگی محافظت از مساجد این ایالت در برابر خشونت های راستگرایان ارائه دهد. علاوه بر این، حزب چپ خواستار رسیدگی جدی به مسئله یهودستیزی شده است.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/14095
تگ ها: