سازمان بهداشت جهاني از احتمال مبتلا شدن دو سوم جمعيت جهان به ويروس کرونا خبر داد.
به گزارش خبرگزاري انصار به نقل از اسپوتنيک، آيرا لونجيني، مشاور سازمان جهاني بهداشت که زيست شناس و متخصص بيماري هاي واگير است، اعلام کرد که احتمال مبتلا شدن دو سوم جمعيت جهان به نوع جديد ويروس کرونا (COVID-19) وجود دارد.
مدل ارائه شده توسط لونجيني براساس شواهد مبني بر اينکه هر فرد مبتلا دو يا سه نفر را مبتلا مي کند، بنا شده است.
اين دانشمند ادعا مي کند، در عين حال، حتي اگر راهي براي کاهش سرعت انتشار ويروس پيدا شود، نزديک به 30٪ از افراد در کره زمين در معرض خطر ابتلا به اين ويروس هستند.
اقدامات قرنطينه مي تواند باعث کاهش سرعت ويروس شود. با اين حال، اين کارشناس خاطرنشان مي کند، که کرونا ويروس مي تواند نه تنها در چين بلکه در بيرون از اين کشور نيز گسترش يابد و مقام هاي چين نتوانند اقدامات لازم را انجام دهند.
ديدگاه لونجيني از سوي گابريل لنگ استاد دانشگاه هنگ کنگ تأييد شد، او نيز بر اين باور است که ويروس کرونا مي تواند دو سوم بشريت را مورد تهديد قرار دهد.
نيل فرگوسن از امپريال کالج لندن محاسبه کرده است، که ممکن است تنها در چين روزانه 50،000 نفر به اين ويروس مبتلا شوند.
شيوه مؤثر درمان
به گزارش خبرگزاري شين هوا با استناد به پزشکان چينايي، روش مورد استفاده پزشکان اين کشور که پلاسما به بيماران مبتلا به ويروس کرونا COVID-19 تزريق مي کنند، ثمربخشي خود در معالجه بيماران را ثابت کرده است.
همانطور که کارشناسان توضيح دادند، در پلاسما برخي افراد که توانسته اند بر اين بيماري غلبه کنند، آنتي بادي هايي يافته شده اند که به مبارزه با ويروس کرونا کمک مي کنند.
به گفته روزنامه گلوبال تايمز، در درمان ده بيمار دچار وضعيت وخيم با استفاده از روش جديد توفيق حاصل شده است.
ويروس از مادر به جنين منتقل نمي شود
براساس مقاله اي که توسط مجله پزشکي Lancet منتشر شده است، نتايج مقدماتي حاصله از مطالعات دانشمندان چينايي نشان مي دهد که زنان باردار که به نوع جديدي از کرونا ويروس مبتلا شده اند، احتمالاً آن را به جنين منتقل نمي کنند.
دانشمندان چين وضع 9 زن آلوده به كرونا ويروس را مورد بررسي قرار دادند. همه آنها فرزندان سالم به دنيا آوردند. محققان سواب هاي حاصل از نازوفارنکس نوزادان، مايع آمنيوتيک، خون بند ناف و نمونه شير مادران را مورد مطالعه قرار دادند. هيچکدام از نمونه ها وجود ويروس کرونا در نوزادان را نشان ندادند.
کميته بهداشت کشور چين پيش از اين تصميم گرفته بود نوزاداني را که خانم هاي مبتلا به کروناويروس يا مظنون به آلودگي به ويروس به دنيا مي آورند، حداقل براي دو هفته از مادران جدا کند.
بيماري همه گير سينه بغل ويروسي
در 31 دسامبرسال گذشته، مقام هاي چينايي، سازمان بهداشت جهاني را از شيوع نوع ناشناخته اي از ذات الريه در شهر ووهان، استان هوبي آگاه کردند. ديرتر کارشناسان عامل ايجاد کننده بيماري را نوع جديد ويروس کرونا شناسايي کردند. تاکنون دو مورد ازابتلا به نوع جديد ويروس کرونا در روسيه کشف شده است که هر دو بيمار، شهروند چين بودند. . اين ويروس در حال حاضر از مرزهاي چين به بقيه نقاط جهان گسترش يافته است. مقامات چيني رسما تاييد کرده اند که اين ويروس از فردي به فرد ديگر منتقل مي شود. دولت چين نگران شيوع ويروس کرونا است به همين دليل شهرهايي که اين ويروس در آن شيوع دارند را قرنطينه مي کند. بيشتر کشورها نيز مسافران ورودي از چين را تحت معاينات دقيق قرار مي دهند. بايد توجه داشت که هيچ کدام از ماسکها اطمينان قطعي در عدم انتقال عفونت يا ويروس را تضمين نميکنند. بنابراين در شرايط شيوع بيماريها، رعايت و افزايش بهداشت شخصي مانند شستوشوي مرتب دستها با آب و صابون، عدم تماس دستها با دهان، بيني و چشم و استفاده از دستمال کاغذي و نظير آن در هنگام عطسه و سرفه بسيار موثر بوده و اکيدا توصيه ميشود.علاوه بر چين، موارد ابتلا به اين بيماري در 23 کشور ديگر مشاهده شده است. سازمان بهداشت جهاني شيوع بيماري کرونا ويروس را يک وضعيت اورژانس بين المللي در جهان تشخيص داده است. به دنبال شيوع گسترده اين ويروس جديد، دولت ايران چندي پيش تصميم گرفت پروازهاي بين چين و ايران را متوقف کند.
يادآوري مي کنيم، که تلويزيون چين شامگاه روز پنجشنبه خبر داد، که با مرگ 116 نفر ديگر، شمار قربانيان مبتلا به ويروس کرونا در اين کشور به 1483 نفر رسيده است.
بر اساس اعلام رسانههاي چين، تنها در روز پنجشنبه ابتلاي 15152 نفر در اين کشور به ويروس کرونا گزارش شد و شمار مبتلايان به اين ويروس در چين از 60 هزار نفر فراتر رفت.
ويروسهاي کرونا (يا کروناويروسها) دستهاي کلي از ويروسها هستند، که بيماريهاي مربوط به دستگاه تنفسي از سرماخوردگي معمولي گرفته تا برونشيت و عفونت مجاري تنفسي را منجر ميشود.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/13949
تگ ها: