درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-10-02  |  2024-12-22  |  بروز شده در: 1403/10/02 - 02:36:5 FA | AR | PS | EN
محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان            با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد            اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست            بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد             ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش            بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید            حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود            بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان             حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند            سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان            شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید            تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی             بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه            خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است             امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند            






تاریخ نشر: 1398/03/15 - 22:04:4
تعداد بازدید: 3027
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

رسواترین رؤسای جمهور آمریکا/ از رابطه جنسی با خواهر تا همجنس‌بازی با معاون کاخ سفید

در تاریخ سیاسی آمریکا ده‌ها مورد پرونده رسوایی‌های اخلاقی وجود دارد. از زمان پدران بنیانگذار ایالات متحده، گزارش‌گران پرده از بسیاری رسوایی‌های مقامات این کشور برداشته‌اند.

در تاریخ سیاسی آمریکا ده‌ها مورد پرونده رسوایی‌های اخلاقی وجود دارد. از زمان پدران بنیانگذار ایالات متحده، گزارش‌گران پرده از بسیاری رسوایی‌های مقامات این کشور برداشته‌اند.

در این میان نام شش رئیس‌جمهور آمریکا در لیست کسانی که روابط نامشروع داشته‌اند ثبت شده‌اند از توماس جفرسون، یکی از پدران بنیانگذار و نویسنده اصلی اعلامیه استقلال تا بیل کلینتون، چهل و دومین رئیس‌جمهور آمریکا، که همسرش بخت نخست ریاست‌جمهوری آمریکا در انتخابات سال 2016 است.

توماس جفرسون (Thomas Jefferson)، پس از جرج واشنگتن (George Washingtom) و جان آدامز (John Adams) به عنوان سومین رئیس‌جمهور آمریکا برگزیده شد.

ادعاها درباره روابط نامشروع جفرسون از سال 1802 مطرح بود. بعدها روزنامه‌نگاری به‌نام جیمز کلندر (James Callender)،‌ پس از اینکه پست ریاست اداره پست را به وی ندادند، فاش کرد که رئیس‌جمهور از سالی همینگز (Sally Hemings) چندین بچه دارد.



همینگز خواهر ناتنی مارتا، همسر متوفی جفرسون، بود. در سال 1998، گروهی محقق یک آزمایش ژنتیکی بر روی نوادگان عمومی جفرسون انجام داده و آن را با دی‌ان‌ای نوادگان پسر همینگز به نام استون همینگز (Eston Hemings) تطبیق دادند. نتایج که در نشریه معروف نیچر (Nature) منتشر شد نشان داده که بین این دو گروه ارتباط ژنتیکی وجود دارد.

«بنیاد توماس جفرسون» اعلام کرده پس از اینکه آزمایش‌های دی‌ان‌ای منشتر شدند،‌ بخش اعظمی از تاریخ‌نگاران بر این اعتقاد شدند که جفرسون با همنیگز رابطه داشته است.

بنیاد توماس جفرسون در سال 2000 گروهی از تاریخ‌نگاران را گرد هم آورد. گزارش‌ آنها اعلام می‌کرد که «مطالعه دی‌ان‌ای ... نشان می‌دهد به احتمال زیاد توماس جفرسون پدر استون همینگز است.»

دیگر محققین می‌گویند مدارک برای اثبات اینکه جفرسون پدر استون است، کافی نیست. آنها می‌گویند احتمال دارد مردان دیگری از خانواده جفرسون شامل برادرش راندولف جفرسون (Randolph Jeferson) یا پنج پسر وی، پدر استون همینگز یا دیگر فرزندان سالی همینگز باشند.


 



اندرو جکسون (Andrew Jackson)، نماینده کنگره، سناتور، فرماندار فلوریدا و هفتمین رئیس‌جمهور آمریکا،‌ در سال 1791 با راشل دونلسون (Rachel Donelson) ازدواج کرد. این دو نفر فکر می‌کردند جدایی راشل از همسر الکلی‌اش، لوئیز روباردز (Lewis Robards) به پایان رسیده است. اما روباردز هیچ‌گاه کارهای اداری خود را به پایان نرسانده بود و همین امر منجر به ابطال ازدواج جکسون و راشل در سال 1791 شده و آنها مجبور شدند در سال 1795 بار دیگر ازدواج کنند.

تاریخ‌نگاران می‌گویند یکی از دوستان لودیز روباردز مقاله‌ای دروغین در روزنامه خودش منتشر کرده و اعلام کرده بود که جدایی این دو نهایی شده است. جکسون بعدها درباره این اقدام روباردز و نقش وی در این مقاله دروغین مطلع گشت. پس از ان راشل اطمینان حاصل کرد که طلاق نهایی شده است.

در تمام دوران کاری جکسون، رقیبانش همسر وی را به‌عنوان زنی شوهردار که با فرد دیگری ازدواج کرده بود ترسیم کردند. در دوران انتخابات ریاست‌جمهوری سال 1828، حامیان جان کوینسی آدامز (John Quincy Adams)، رقیب جکسون، همسر وی را به چند شوهری متهم کردند. با وجود این اتهامات، جکسون توانست به یک پیروزی قاطع و سراسری دست یابد.

اندکی پس از انتخاب جکسون به‌عنوان رئیس‌جمهور در سال 1828 (پیش از مراسم تحلیف) راشل دچار یک فروپاشی عصبی شده و درگذشت. جکسون اتهام‌زنی‌ها در زمان مبارزات انتخاباتی را عامل مرگ راشل می‌دانست.


 



جیمز بوچانان (James Buchanan)،‌ سناتور دموکرات، دیپلمات و رئیس‌جمهور آمریکا و ویلیام روفوس کینگ، که در دوران فرانکلین پیرس (Franklin Pierce) به‌عنوان معاون رئیس‌جمهور فعالیت می‌کرد، متهم بودند که برای سال‌های طولانی در واشنگتن با یکدیگر رابطه همجنس‌بازی داشتند.

پیرس در سال 1853 و قبل از اینکه بوچانان به ریاست‌جمهوری برسد درگذشت. اندرو جکسون به کین با عنوان «نانسی خانم» اشاره می‌کرد.



گرووِر کلیولند (Grover Cleveland)، رئیس‌ جمهوری از حزب دموکرات بود. وی در انتخابات سال 1884 زمانی که هنوز مجرد بود، به زنی به‌نام ماریا کرافتز هالپین (Maria Crofts Halpin)  کمک‌‌هزینه بزرگ کردن کودک پرداخت می‌کرد اگرچه ممکن است وی پدر این پسر که در سال 1874 متولد شد، نبوده باشد.



هالپین با کسان دیگری چون اسکار فولسام (Oscar Folsom)، دوست و پدرزن آتی کلیولند، رابطه داشت. کودک وی نیز به نام فولسام نامگذاری شده بود. البته اینها ادعاهایی بود که برخی مورخین معتقدند کلیولند در جامعه شایع کرده بود تا با بدنام کردن هالپین از رسوایی تجاوز جنسی شانه خالی کند.

چارلز لاچمن (Charles Lachman) نویسنده کتاب «یک زندگی سری: دوروغ‌ها و رسوایی رئیس‌جمهور گروور کلیولند»، وی را یکی از بدنام‌ترین رئیس‌جمهوران آمریکا می‌نامد که در حقیقت به هالپین تجاوز کرده بود. وی می‌نویسد:

آنچه که بر اساس شهادتنامه هالپین رخ داد، امروز به عنوان تجاوز جنسی قلمداد می‌شود. هالپین می‌گوید کلیولند «با استفاده از زور و خشونت و بدون رضایت من» به او تجاوز کرد. زمانی که هالپین تهدید کرد که مقامات را در جریان بگذارد، کلیولند «به من گفت که اگر حتی 10 هزار دلار هزینه داشته باشد، مرا ویران خواهد کرد، حتی اگر به خاطر آن از گردن آویزان شود.» شش هفته بعد، هالپین متوجه شد که باردار است.


این ماجرا در انتخابات ریاست‌جمهوری بار دیگر به زبان‌ها افتاد. کلیولند  در کمپین انتخاباتی‌اش از هواداران می‌خواست: «حقیقت را بگویید.» این رویداد مخالفین کلیولند را بر آن داشت که شعاری مرتبط با آن برای خود برگزینند: «ماما، کجاست بابا؟» پس از اینکه کلیولند در انتخابات برنده شد پاسخی به این شعار داده شد: «رفته به کاخ سفید، ها، ها، ها!»


 



وارن هاردینگ (Warren Harding)، رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه، روابط نامشروعی با کری فیلیپس (Carrie Phillips) و نان بریتون (Nan Britton) در دهه‌های 1910 و 1920 داشت. هاردینگ در سال 1923 درگذشت.

بریتون در کتاب پرفروشی به‌نام «دختر رئیس‌جمهور» مدعی شد که دخترش وقتی هاردینگ سناتور بود متولد شد. ادعاهای وی بالاخره در آگوست 2015 و پس از انجام آزمایش دی‌ان‌ای ثابت شد. هاردینگ پدر الیزابت بود.



جان اف کندی (John F. Kennedy)، سی‌وپنجمین رئیس‌جمهور آمریکا،‌ در دهه 1940 و به عنوان یک مرد مجرد جوان با ایگنا آرواد (Igna Arvad)، روزنامه‌نگار دانمارکی، و نیز هنرپیشه‌ای به نام جنه تیرنی (Gene Tierney) رابطه داشت.



وی بعدها با چند زن و در حالیکه متأهل نیز بود رابطه نامشروع برقرار کرد. برخی از این زنان عبارت بودند از، مارلین مونروئه (Marilyn Monroe)، گونیلا وان پست (Gunilla von Post)، جودیث کمپل (Judith Campbell)، ماری پینچات میر (Mary Pinchot Meyer)، مارلین دیتریش (Marlene Dietrich)، می‌می آلفورد (Mimi Alford)، و همچنین پاملا تورنور (Pamela Turnure)، منشی همسرش.

میزان رابطه کندی با مونروئه هیچگاه به صورت کامل مشخص نشد. البته گزارش شده که آنها در مارس 1962 و زمانی که کندی در منزل بینگ کروسبی (Bing Crosby) به سر می‌برد، آخر هفته را با هم گذرانده بودند. علاوه بر این، منشی مخابراتی کاخ سفید، ‌چندین تماس از مرلین مونروئه ثبت کرده بود. جی. ادگار هوور،‌ رئیس اف‌بی‌آی، گزارش‌هایی درباره ماجراجویی‌های غیراخلاقی کندی دریافت می‌کرد.



بیل کلینتون (Bill Clinton)، رئیس‌جمهور دموکرات‌ها بود که افشای رابطه‌ جنسی‌اش با یکی از کارکنان کاخ سفید تبدیل به یکی از بزرگترین جنجال‌های سیاسی آمریکا شد. پس انتشار اخبار رابطه جنسی مونیکا لوینسکی با کلینتون وی در 26 ژوئن 1998  در مقابل دوربین‌های تلویزیونی ظاهر شده گفت: «من با آن زن، خانم لوینسکی،‌ رابطه جنسی نداشته‌ام.»



پس از انتخابات سال 1998، کلینتون به دلیل شهادت دروغ و جلوگیری از اجرای قانون در پرونده لوینسکی در مجلس نمایندگان استیضاح شد. کلینتون دومین رئیس‌جمهور تاریخ این کشور، پس از اندرو جکسون، بود که استیضاح می‌شد. استیضاح با این اتهام آغاز شد که کلینتون درباره رابطه‌اش با لویسنکی 22 ساله که در آن زمان کارمند کاخ سفید بود دروغ گفته است.

استیضاح کلینتون اگرچه در مجلس نمایندگان رأی آورد اما در سنا 55 سناتور به بی‌گناهی وی رأی دادند. برای اینکه استیضاح رئیس‌جمهور به نتیجه برسد باید دوسوم اعضای سنا به آن رأی دهند.

منبع: تسنیم

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/11449


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

۹ خبرنگار طی سال 2021 در افغانستان کشته شدند


افزایش حملات افراد ناشناس به خبرنگاران در افغانستان


زینب سلیمانی: پدرم فاتح دل‌ها بود/ میراث حاج قاسم به اشغالگری صهیونیست‌ها پایان می‌دهد


ایرانِ شهید سلیمانی از کدام گروه‌های مجاهد افغانستانی حمایت کرد؟


خون‌شریکی دو ملت؛ خدمات متقابل ایران و افغانستان در روزهای سخت


دیدگاه‌هـای اندیشمندان و رهبران جهان مسلمان و غیر مسلمان درباره امام خمینی (رحمت‌الله‌علیه)


ویژه نامه گل نرگس (به مناسبت سال روز ولادت امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف)


بررسی نابرابری در افغانستان


خلیل زاد باید بدل شود


واقعیت‌هایی درباره ویروس کرونا که باید بدانید


از ترور جنبش روشنایی تا ترور در یابود مراسم شهید مزاری


محمد محقق: نیروهای امنیتی به مردم شلیک کردند و زخمی‌ها را با لگد زدند و خندیدند + ویدیو


مراحل ارتباط با قرآن


چرا قاسم سلیمانی اسطوره است؟


سیدحسن نصرالله: ارزش کفش سردار سلیمانی از سر ترامپ بیشتر است/هدف ما در مقاومت پاسخ به ریخته شدن خون سردار است


۴ سناریوی احتمالی ایران برای انتقام سخت از آمریکایی‌ها


افزايش بيماري‌ها و زمين سوخته؛ کمترين تاثير «مادر بمب» آمريکا در افغانستان


فرهنگ خشم و خشونت در آمریکا


آمریکا چقدر گرسنه است؟


دهم ثور، روزی که خبرنگاران به خون نشستند


آیا ترامپ نژادپرست است؟


روایتی دسته اول از عملیات نجات داعش توسط دولت افغانستان؛ بالگردهایی با مأموریت ویژه


چه‌چیزی از چشم ۲میلیارد بیننده مراسم عروسی نوه ملکه انگلیس پنهان ماند؟


تلفات «اُوردوز» با مواد در یک سال، بیش از تلفات آمریکا در جنگ ویتنام +عکس و آمار


سی‌ان‌ان: بن سلمان از لوح‌ها که ترامپ زیر دماغش گرفت تحقیر شد+فیلم





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

تعیین یک تا سه سال زندان؛ برای قاچاقچیان انسان

محدود بودن کمک‌های جهانی به افغانستان

با اجرای پروژه های بزرگ، افغانستان به خودکفایی میرسد

اوکراین با کمبود شدید نیرو رو بروست

بارسلونا در بازی بزرگ با اتلتیکومادرید شکست خورد

ادعای طالبان مبنی بر پیوستن اتباع تاجکستان به داعش

بدون تحصیل دختران، افغانستان به توسعه و شکوفایی نخواهد رسید

حقوق بشر در تعامل با طالبان اولویت داده شود

بازگشت نزدیک به ۷۶۰ هزار پناهجوی افغان از پاکستان

حکومت طالبان حقوق متقاعدین را پرداخت می‌کند

سرمایه گذاری بالای معادن طلای افغانستان

شمار شهدای نوار غزه به ۴۵ هزار و ۲۰۶ تن رسید

تلاش ها برای بهره‌برداری از پروژه تاپی

بازی خطرناک اردوغان در سوریه و آینده تاریک خاورمیانه

خلیلزاد: زمان تغییر در پاکستان فرا رسیده است

امریکا در مسائل داخلی افغانستان دخالت نکند

امریکا: ایران نقشی در سوریه نخواهد داشت

تقابل با اتلتیکومادرید فاینل نیست

آمادگی ناتو برای جنگ علیه روسیه

امریکا برنامه‌ی موشکی پاکستان را برای خود تهدید می داند

داعش در افغانستان بی ریشه و منفور است

دولت سوریه تحت کنترول ایران و روسیه نبود

حضور تحریک طالبان پاکستانی در افغانستان یک ادعا است

بسته شدن ۱۲ رسانه طی یک سال از سوی طالبان

امیدوارم ترامپ روابط عربستان و اسراییل را عادی کند


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.