درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-03  |  2024-11-23  |  بروز شده در: 1403/09/03 - 09:41:2 FA | AR | PS | EN
جانباختن شش تن در دو حادثه‌ی ترافیکی             تعیین 2450 تن به حیث مبلغین دینی در ریاست‌های معارف            برف‌باری توام با باد تند درسالنگ            مقامات چین و ترکمنستان بر حفظ ثبات در افغانستان تاکید کردند             اقلیت های مذهبی هنوز هم در معرض خطر هستند            تصویب قانون "محافظت از هم پیمانان افغان" از سوی مجلس امریکا            سربازان کوریایی به زودی وارد جنگ علیه اوکراین خواهند شد             روسیه و اوکراین محور گفتگوی نخست وزیر انگلیس و دبیرکل ناتو            اسرائیل، حمله به مراکز درمانی را متوقف کند            با وجود گولزنی رونالدو النصر شکست خورد            جانباختن ۱۲ تن در حمله به زیارتگاه اهل تصوف در بغلان            آزمایش جدیدترین موشک بالستیک روسیه با حمله به اوکراین            سیاست حکومت ما مستقل و غیر وابسته است            برنامه‌های آموزشی ایران برای کارمندان حکومت طالبان             کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ            






تاریخ نشر: 1398/01/21 - 11:00:5
تعداد بازدید: 681
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

ترجیح رضایت صهیونیستها بر امنیت جانی سربازان آمریکایی
میزان این وابستگی رئیس جمهور آمریکا به صهیونیسم در حدی است که ترامپ با علم به این که این اقدام نابخردانه اش می تواند جان سربازان آمریکایی مستقر در منطقه را به خطر اندازد، رضایت رژیم صهیونیستی را بر امنیت جانی سربازان آمریکایی ترجیح داد و این بیانیه را صادر کرد

 

کاخ سفید روز گذشته (19/1/1398) با صدور بیانیه ای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داد. توجه به چند نکته به روشن شدن ابعاد این اقدام نابخردانه کمک می کند:

 

1- مالیخولیای سیاسی؛  برداشت برخی، از رفتار انتخاباتی دونالد ترامپ در زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری این بود که این رفتار بیشتر جنبه انتخاباتی دارد و نوعی شگرد وی محسوب می شود و ناشی از ویژگی شخصیتی وی نیست اما پس از ورود وی به کاخ سفید و تداوم همان رفتارهای مضحک حتی در عرصه روابط بین الملل بر همگان مشخص شد که رئیس جمهور جدید آمریکا گرفتار مشکل شخصیتی جدی است که قرار گرفتن افرادی مانند جان بولتن و مایک پمپئو در کنار وی این مشکل را شدیدتر کرده است. ادبیات زشت و رکیک، پیمان شکنی،گرایشات شدید نژاد پرستانه، دروغگویی، خود برتربینی و خود برترفهمی و... ازنشانه ها و نمونه های این مشکل بزرگ است که چون همه با کارکرد و اهداف سیاسی مطرح می شود می توان نام "مالیخولیای سیاسی" بر آن نهاد.

 

2- تبعیت پذیری مطلق از صهيونيسم؛ ترامپ پس از به قدرت رسیدن، خیلی زود وابستگی شدیدش به صهیونیسم را آشکار کرد، خروج غیر قانونی از توافق بین المللی "برجام"، برگزاری نشست ضد ایرانی "ورشوً"، بازگرداندن تحریمهای غیر قانونی علیه ایران، رسمیت بخشیدن به الحاق "بلندیهای جولان"  به رژیم صهیونیستی، قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمانهای تروریستی و ... که همگی در راستای تأمین خواسته های رژیم صهیونیستی است، هرگونه شک و تردید در این باره را از بین می برد.

میزان این وابستگی به صهیونیسم در حدی است که ترامپ با علم به این که این اقدام نابخردانه اش می تواند جان سربازان آمریکایی مستقر در منطقه را به خطر اندازد، رضایت رژیم صهیونیستی را بر امنیت جانی سربازان آمریکایی ترجیح داد و این بیانیه را صادر کرد.

 

3-ناتوانی در سوریه؛ آمریکایی ها با تشکیل گروه ائتلاف بین المللی علیه داعش تلاش کردند با ادعای مبارزه با داعش ضمن فریب افکار عمومی جهان در مبارزه با تروریسم و نیز اشغال غیر قانونی بخشی از خاک سوریه به قدرت نمایی بپردازند اما آنچه که در میدان سوریه از آمریکا در افکار عمومی باقی ماند، ناتوانی آمریکا در مبارزه با داعش و حتی در مواردی کمک به آن بود و در مقابل این سپاه بود که به همراه محور مقاومت توانست سازمان تروریستی داعش را سرکوب کند. ناتوانی آمریکا در سوریه در این حد باقی نماند و باوجود اصرار و تکاپوی شدید نتانیاهو رئیس رژیم صهیونیستی، آمریکا با بکارگیری تمام توانش نتوانست باعث خروج سپاه از سوریه شود و این مسئله برای آمریکا درد ناکتر از مسئله اول است.

 

4-پایه گذاری تروریسم کلان؛ رژیم امپریایستی آمریکا که به بهانه تروریسم در نقاط مختلف دنیا دست به جنایت می زند، به  غیر از تربیت تروریستهای فردی که بعد از جنگ جهانی دوم هزاران نفر را در نقاط مختلف دنیا ترور کرده اند، سازمانهای تروریستی کلانی مانند القاعده و داعش را ایجاد کرده که در دهه های اخیر دست به فجایع بزرگی زده اند، بنابراین چنین کشور تروریسم پروری هیچگاه نمی تواند و صلاحیت ندارد تا برخلاف قوانین بین المللی جزیی از حاکمیت دفاعی کشوری را تروریسم قلمداد کند.

 

5-اقدام نمادین؛ در باره اقدام اخیر آمریکا که سپاه را در فهرست تروریستی قرار داد؛ پرسش اصلی و اساسی این است که آمریکا با این اقدام در صدد بدست آوردن چیست؟ به غیر از موارد ذکر شده که باید گفت برای آمریکا جنبه التیام بخشی دارد تنها چیزی که باقی می ماند بخش نظامی موضوع است که باید دقیقتر به آن پرداخت. از این رو باید گفت بر اساس این بیانیه آمریکا باید با سپاه در هر جا که حضور دارد برخورد نظامی کند، آیا چنین کاری برای آمریکا مقدور است یا خیر؟ پاسخ این پرسش به احتمال زیاد منفی است؛ زیرا همانطور که برخی از صاحبنظران آمریکایی و غیر آمریکایی گفته اند؛ نه حمله به سپاه که نفس صدور چنین بیانیه ای هم می تواند جان سربازان آمریکایی حاضر در منطقه را به خطر بیاندازد چه برسد به اینکه آمریکایی ها بخواهند به بهانه این بیانیه به سپاه تعرضی داشته باشند.

بنابراین می توان نتیجه گرفت که آمریکایی ها جرئت تعرض به سپاه را ندارند و می دانند در صورت هرگونه تعرضی پاسخ کوبنده ای در یافت می کنند و ترامپ نیز با همه سرسپردگی که به صهیونیستها دارد به نظر نمی‌رسد که حاضر باشد با دست زدن به چنین حماقتی موقعیت متزلزلش را در آمریکا متزلزل تر کند؛ زیراپیامد چنین درگیری احتمالی فراتر از آنی است که صهیونیستها هم بتوانند برای ترامپ کاری صورت دهند. این نکته دقیقی است که به صراحت از گفته های سخنگوی وزارت دفاع آمریکا برمی آید. وی پس از صدور این بیانیه اظهار داشت: "طبق سیاست ما و به دلایل امنیتی، هیچ تغییری در زمینه پشتیبانی از نیروهای آمریکایی یا اقداماتی که در این باره اتخاذ می‌شود، به وجود نخواهد آمد.وزارت دفاع همچون گذشته گامهای بررسی شده خود را با هدف امنیت نیروهایش در نقاط مختلق جهان انجام می دهد و از همه آنها و ساختارشان برای انجام ماموریتهایشان حمایت می کند." وی درپاسخ به این سؤال که با تروریستی خوانده شدن نیروهای سپاه پاسداران ایران، شیوه برخورد با آنها چگونه خواهد بود؟ تصریح کرد: "بعد از این اقدام هیچ تغییری در قواعد و شیوه درگیری ها به وجود نخواهد آمد."

رضا گرمابدری

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/10708


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟


هدف روسیه از رابطه گرم با طالبان چیست؟


نفرت عمومی از اسرائیل به ورزشگاهها رسید


تاثیر بازگشت ترامپ بر جنگ ایران و اسرائیل چه خواهد بود؟


آیا امریکا بخاطر اسرائیل آماده جنگ با ایران است؟


آیا پیروزی ترامپ معادلات در افغانستان را برهم میزند؟


«اول برنده» کارزار انتخابات امریکا کیست؟


مقصر سقوط کیست؛ یک گناه و صد متهم


میراث شهید نصرالله در دستان نعیم قاسم


بریکس پلس توان رقابت با غرب را دارد؟


نقش امریکا در گسترش بحران اوکراین


پاسخ اسرائیل به ایران؛ پایان یا سرآغاز؟


توهم طالبانی در مقیاس جام جهانی


حزب‌الله بدون نصرالله و صفی‌الدین مقاوم تر و مبارزتر


تفاهم بی سروصدای امریکا و اسرائیل درمورد ایران


سکوت شانگهای از افغانستان تا غزه و لبنان


حماس و غزه بعد از یحیی سنوار چه می شود؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

کاهش برگشت مهاجران افغان از ایران

جانباختن شش تن در دو حادثه‌ی ترافیکی

تعیین 2450 تن به حیث مبلغین دینی در ریاست‌های معارف

برف‌باری توام با باد تند درسالنگ

مقامات چین و ترکمنستان بر حفظ ثبات در افغانستان تاکید کردند

اقلیت های مذهبی هنوز هم در معرض خطر هستند

تصویب قانون "محافظت از هم پیمانان افغان" از سوی مجلس امریکا

سربازان کوریایی به زودی وارد جنگ علیه اوکراین خواهند شد

روسیه و اوکراین محور گفتگوی نخست وزیر انگلیس و دبیرکل ناتو

اسرائیل، حمله به مراکز درمانی را متوقف کند

با وجود گولزنی رونالدو النصر شکست خورد

جانباختن ۱۲ تن در حمله به زیارتگاه اهل تصوف در بغلان

آزمایش جدیدترین موشک بالستیک روسیه با حمله به اوکراین

سیاست حکومت ما مستقل و غیر وابسته است

برنامه‌های آموزشی ایران برای کارمندان حکومت طالبان

کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ

زالوژنی جنگ جهانی سوم را آغاز شده می داند

گیتس از نامزدی وزارت عدلیه دولت ترامپ انصراف داد

طبق اصول اسلامی به حمایت از رسانه‌ها ادامه می‌دهیم

خشونت‌ نظامیان لهستانی با پناهجویان افغان

هنوز نمی‌فهمم که چرا توپ طلا را به من ندادند

صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت

حکومت برای مدیریت بهتر آب‌های کشور اراده قوی دارد

رد شایعات تعیین نماینده ویژه جدید پاکستان برای افغانستان

افزایش شهدای فلسطین به ۴۴ هزار و ۵۶ تن


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.