آمریکا طی ۲۴ ساعت گذشته نهتنها از سیاست جداکردن کودکان از والدین مهاجر دفاع کرد، بلکه در حمایت از رژیم صهیونیستی از عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل انصراف داده از این نهاد خارج شد.
به گزارش خبرگزاری انصار به نقل از تسنیم، طی 24 ساعت گذشته، همزمانی دو اقدام ضد حقوق بشری دولت آمریکا موجب جلب توجه محافل رسانهای شده است.
از یکسو، علیرغم انتقادات بینالمللی و حتی داخلی ــ از سوی مقامات سابق، بانوان اول پیشین و تحلیلگران آمریکایی ــ دولت و رئیس جمهوری ایالات متحده قویاً از سیاست ضدمهاجرتی آمریکا در جدا کردن کودکان از والدین مهاجر و نگهداری آنها در سولهها و قفسها دفاع کردند، و از سوی دیگر نیز، در اعتراض به پیگیریهای مداوم شورای حقوق بشر سازمان ملل در محکوم کردن اقدامات و ستمگریهای اسرائیل علیه فلسطینیان در سرزمینهای اشغالی، آمریکا بهصورت رسمی از این شورا خارج شد.
در خصوص سیاست ضدمهاجرتی آمریکا، شب گذشته بود که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر بهصراحت از سیاست سختگیرانه این کشور در قبال این مسئله و جداکردن کودکان از والدین در مرزها دفاع کرد. ترامپ با تأکید بر پایبندی خود به وعده انتخاباتیاش مبنی بر توقف مهاجرت غیرقانونی به ایالات متحده، گفت: «از آنجا که نمیشود بچهها را با همراهان بزرگسالشان به زندان فرستاد، مجبوریم آنها را از بزرگترها جدا کنیم».
دولت آمریکا اعلام کرده است که از پنجم ماه مِی، یعنی زمان اجرای رویکرد «مدارای حداقلی» با پناهجویان تا نهم ژوئن، 2342 کودک را از سرپرستانشان جدا کرده است، این از زمانی است که دولت اعلام کرد با مهاجران غیرقانونی که از مرز مکزیک وارد آمریکا میشوند برخورد سختتری خواهد داشت؛ فارغ از اینکه آنها در کشور خودشان جانشان در خطر باشد یا خواهان پناهندگی باشند.
در خصوص شورای حقوق بشر سازمان ملل نیز شب گذشته شاهد بودیم که مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا و نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد با قرائت یک بیانیه مطبوعاتی، تصمیم دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را در خروج از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، اعلام کردند.
هیلی گفت که شورای حقوق بشر سازمان ملل نیازمند تغییر واقعی است و پامپئو نیز گفت که شورای حقوق بشر سازمان ملل در تحقق اهدافش شکست خورد. آمریکا، شورای حقوق بشر سازمان ملل را که 47 عضو داشته و مقر آن در ژنو سوئیس قرار دارد، به ضدیت با رژیم صهیونیستی متهم کرده است.
حدود یک سال قبل نیکی هیلی به شورای حقوق بشر سازمان ملل ضربالاجل داد یا به انتقاد از رژیم صهیونیستی پایان دهند و یا منتظر خروج آمریکا از این شورا باشند.
هیلی همچنین رونوشتی از پیشنویس یک قطعنامه مجمع عمومی را به نمایندگان کشورها ارائه داده بود که خواستار خارج کردن بند هفتم مربوط به وضعیت حقوق بشر در اراضی اشغالی فلسطین از دستور کار نشستهای شورای حقوق بشر سازمان ملل بود. این قطعنامه با مخالفت دولتهای اروپایی و فعالان حقوق بشر روبهرو شد و آنها عنوان کردند که موافقت با تلاش آمریکا لطمهای دائمی بر پیکر شورای حقوق بشر سازمان ملل وارد کرده و تلاشها برای افشا کردن موارد نقض حقوق بشر در سایر نقاط دنیا را تضعیف خواهد کرد.
انتهای پیام
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/10088
تگ ها: