درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-07  |  2024-04-26  |  بروز شده در: 1403/02/07 - 09:40:4 FA | AR | PS | EN
با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم            افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان             دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل            آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان            وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است            پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد            سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند             سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است            پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون            در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم            ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان            تبدیل شدن افغانستان به گورستان امیدهای دختران            مسدود شدن شاهراه هرات - بادغیس از اثر سیلاب ها            هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۳۴ ولایت کشور             توشیح بسته کمکی ۹۵ میلیارد دالری امریکا از سوی جو بایدن            






تاریخ نشر: 1392/6/5 - 10:00:31
تعداد بازدید: 1982
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

اوباما قدرت مانور در سوریه را ندارد
اوباما قدرت مانور در سوریه را ندارد

ترجمه از:مهدیه غفاری

دولت سوریه ضمن تاکید بر نقش شورشیان در مورد حملات شیمیایی اخیر، به امریکا هشدار داد که فکر هر گونه حمله نظامی به این کشور را از سر بیرون کند. دولت بشار اسد حمله شیمیایی اخیر را که بر اثر پرتاب یک راکت حامل مواد شیمیایی در منطقه "غوطه" در حومه دمشق صورت گرفت، کار شورشیان مخالف دولت دانست و بر عدم دخالت خود در فاجعه اخیر تاکید کرد. تا کنون صدها نفر از جمله تعداد زیادی کودک بر اثر این حمله جان خود را از دست داده اند و تلفات آن همچنان رو به افزایش است.

گروههای مخالف دولت اسد، هفته گذشته انگشت اتهام را به سوی وی نشانه گرفته و خواستار دخالت امریکا در اوضاع منطقه شده اند؛ برنامه‌ای که به نظر میرسد کاملا از پیش تعیین شده و به منظور وارد کردن ارتش امریکا به خاک سوریه توسط مخالفان طراحی شده باشد. در هر صورت دولت سوریه این ادعا را تکذیب کرده و ضمن دروغ خواندن آن، عنوان کرد که شورشیان این بار با فضا سازی و تخریب چهره دولت، سعی دارند تا همزمان با ورود بازرسان سازمان ملل اوضاع را متشنج سازند.

این ادعای شورشیان در حالی مطرح است که روسیه اعلام کرده شواهدی وجود دارد که نشان میدهد گروههای مخالف اسد مسئول حمله شیمیایی هفته گذشته در حومه دمشق بوده اند. گفته میشود که مخالفان دولت سوریه پیش از وقوع این حمله، جزئیات آن را در انترنت به نمایش گذاشته بودند.

از سوی دیگر امریکا نیروی ناوگان دریایی خود را در شرق مدیترانه مستقر کرده و گزارشات رسیده حاکی از آنست که این ناوگان منتظر بررسی‌های اوباما در خصوص حمله نظامی به دولت بشار اسد میباشد. به گفته مقامات وزارت دفاع واشنگتن، این ناوگان مجهز به موشکهای بالستیک بوده و منتظر دستور رئیس جمهور ایالات متحده برای شروع حمله است.

مقامات وزارت دفاع واشنگتن از عنوان اطلاعات بیشتر در این زمینه خودداری کردند و نخواستند که نامشان افشا شود، چرا که هنوز اجازه مطرح نمودن این مسئله به صورت عمومی به آنها داده نشده است. کاخ سفید نیز حاضر به افشای جزئیات جلسه اخیر مشاوران امنیت ملی امریکا با اوباما نشد و تنها اعلام کرد که مشغول بررسی جزئیات بیشتر در خصوص حمله به سوریه است.

بنا به گزارش کاخ سفید اوباما همچنین طی تماسی تلفونی با دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس در مورد مسئله‌ی سوریه گفتگو نموده است. در این مکالمه که پس از نشست کاخ سفید صورت گرفت، کامرون و اوباما بر نقش دولت اسد در حمله شیمیایی هفته گذشته پافشاری کرده و سوریه را در این خصوص متهم کردند. سخنگوی دولت انگلیس پس از این مکالمه تلفونی از نگرانی عمیق امریکا و انگلیس در مورد حمله شیمیایی روز چهارشنبه خبر داد. اوباما نیز در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی ان ان بیان کرد که ادعای مخالفان دولت سوریه مبنی بر کشته شدن صدها نفر در اثرحمله شیمیایی صورت گرفته در حومه دمشق، جدی‌تر از دیگر ادعاهایی است که پیش از این علیه رژیم بشار اسد مطرح بوده است.

با وجود اینکه چنین اتهاماتی علیه دولت سوریه به اثبات نرسیده و علیرغم تاکید رژیم اسد بر این نکته که سلاحهای شیمیایی در تونل

تروریست‌های مخالف دولت پیدا شده، اما اوباما و کامرون در مکالمه خود اظهار داشتند که استفاده از سلاحهای شیمیایی توسط نیروهای دولت سوریه، نیازمند "واکنش جدی" است.

رویترز نیز گزارش داده که "چاک هیگل" وزیر دفاع امریکا ضمن تایید خبر استقرار ناوگان دریایی مجهز به موشکهای بالستیک در شرق مدیترانه، عنوان نموده که پنتاگون منتظر صدور حکم اوباما برای حمله به سوریه است.

هیگل تصریح کرد: مسئولیت وزارت دفاع در حال حاضر اینست که گزینه‌های ممکن را در اختیار رئیس جمهور قرار دهد و این موضوع مستلزم استقرار نیروهای امریکایی همراه با تجهیزات نظامی است تا توان عملی ساختن گزینه‌های متفاوت را داشته باشند.

ارتش امریکا هر گزینه‌ای را که رئیس جمهور انتخاب کند، به اجرا در میآورد."جان کری" وزیر امور خارجه ایالات متحده نیز در تماس تلفونی با همتای سوری خود، خواستار فراهم آوردن امکانات بازرسی سازمان ملل متحد از منطقه غوطه در حومه دمشق شد. کری در حالی دولت اسد را متهم به از بین بردن شواهد حمله شیمیایی روز چهارشنبه نمود که هم اکنون بازرسان سازمان ملل به قصد بررسی منطقه "خان العسل" و دیگر مناطقی که در ماههای اخیر مورد حمله شیمیایی قرار گرفته اند حضور دارند. دولت سوریه نیز اعلام نموده که با بررسی "منصفانه و شفاف" مسئله توسط بازرسان سازمان ملل موافق است. گفتنی است که "ویلیام هیگ" وزیر امور خارجه انگلیس نیز از گفتگوی خود با بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد خبر داده و بر بازرسی بدون فوت وقت تیم فرستاده شده توسط سازمان ملل از منطقه غوطه تاکید کرده است.

آنچه در این میان تامل زیادی را برمی انگیزد اینست که تمام این جنجال‌های بین المللی به سرکردگی امریکا زمانی مطرح شده که دولت سوریه پس از ماهها مبارزه با مخالفان، به پیروزی‌های قابل توجهی دست یافته است. با وجود تاکیدات دولت اسد مبنی بر دخالت نداشتن در حملات شیمیایی اخیر و خصوصا حمله روز چهارشنبه، و در دست داشتن اسنادی که نشان میدهد این حمله از مناطق تحت کنترل شورشیان صورت گرفته، و نکات مطرح شده توسط روسیه در این خصوص، کاخ سفید که همچنان در تلاش است شواهد موجود علیه تروریست‌های سوری را در حملات شیمیایی اخیر نادیده بگیرد، اعلام کرده در صورتیکه دخالت دولت اسد در این حمله اثبات شود، پاسخی جدی به آن خواهد داد. اما وزیر اطلاعات سوریه "عمران الزوبی" احتمال حمله امریکا به کشور خود را منتفی دانست و عنوان کرد که چنین حمله‌ای تنها باعث تشنج بیشتر در منطقه میشود.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/561






*
*

*



نیز بخوانید

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان

با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل

آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان

وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است

پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد

سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند

سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است

پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون

در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم

ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان

تبدیل شدن افغانستان به گورستان امیدهای دختران

مسدود شدن شاهراه هرات - بادغیس از اثر سیلاب ها

هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۳۴ ولایت کشور

توشیح بسته کمکی ۹۵ میلیارد دالری امریکا از سوی جو بایدن

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات بایدن عقب‌نشینی از افغانستان بود

عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار حکومت طالبان است

حمایت حکومت طالبان از مبارزه حق طلبانه مردم فلسطین

قدرتهای بزرگ هسته‌ای بطور غیرمستقیم در اوکراین می‌جنگند

طالبان خواستار ارتقأ سطح دیپلوماتیک افغانستان در قزاقستان شدند

پاکستان : ایران و چین شرکای معتمد ما هستند

بانک جهانی برای آغاز پروژه «کاسا یکهزار» آمادگی می گیرد

لیورپول به اورتون باخت، یونایتد مقابل شفیلد پیروز شد

روابط حسنه خویش را با کشور‌های همسایه و منطقه محکم نموده‌ایم


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.