درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-07  |  2024-04-26  |  بروز شده در: 1403/02/07 - 03:10:3 FA | AR | PS | EN
پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد            سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند             سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است            پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون            در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم            ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان            تبدیل شدن افغانستان به گورستان امیدهای دختران            مسدود شدن شاهراه هرات - بادغیس از اثر سیلاب ها            هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۳۴ ولایت کشور             توشیح بسته کمکی ۹۵ میلیارد دالری امریکا از سوی جو بایدن             یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات بایدن عقب‌نشینی از افغانستان بود            عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار حکومت طالبان است             حمایت حکومت طالبان از مبارزه حق طلبانه مردم فلسطین            قدرتهای بزرگ هسته‌ای بطور غیرمستقیم در اوکراین می‌جنگند             طالبان خواستار ارتقأ سطح دیپلوماتیک افغانستان در قزاقستان شدند            






تاریخ نشر: 1392/9/12 - 08:03:55
تعداد بازدید: 1373
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

تلاش دموکراتها و جمهوریخواهان جهت پیروزی در انتخابات میاندوره‌ای کنگره
تلاش دموکراتها و جمهوریخواهان جهت پیروزی در انتخابات میاندوره‌ای کنگره

نویسنده: سعید سبحانی:

جدال دو حزب دموکرات و جمهوریخواه امریکا جهت پیروزی در انتخابات میاندوره‌ای کنگره همچنان ادامه دارد. این جدال در حالی تشدید میشود که هر دو حزب اصلی امریکا پیروزی در انتخابات سال 2014 را مقدمه و پیش شرطی مهم جهت پیروزی نهایی در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 می‌دانند.

در دوران ریاست جمهوری بوش نیز حزب جمهوریخواه پس از شکست در انتخابات میاندوره‌ای سال 2006، عملا از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 بازماند. هم اکنون کبوترها و بازهای امریکایی هر دو در وضعیت سختی قرار دارند.در فضای مبهم موجود، اساسا مشخص نیست که کدام حزب میتواند در یکدست سازی کنگره به سود خود موفق باشد.

در این خصوص نکاتی وجود دارد که نمی توان آنها را نادیده انگاشت. مهم ترین نکته اینکه کماکان بحران اقتصادی ایالات متحده امریکا نقش مهمی در معادلات انتخاباتی سال 2014 خواهد داشت. این در حالی ا‌ست كه هیچ یك از دو حزب دموكرات و جمهوریخواه بحران اقتصادی ایالات متحده را درك نكرده و در نتیجه راهكاری نیز برای غلبه بر آن ارائه نكرده است. اوباما و رامنی در این خصوص دست به نوعی فرافكنی آشكار زده و سعی دارند بحران اقتصادی امریکا را به گردن یكدیگر بیندازند. در جریان مناظره‌های انتخاباتی سال 2012 نیز هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه در این خصوص محکوم بودند. به عبارت بهتر، اوباما و همراهانش نتوانسته اند خود را از اتهام تشدید بحران مالی مبرا سازند. این در حالیست که جمهوریخواهان نیز نتوانسته اند اوباما را به عنوان مقصر اصلی تشدید بحران مالی معرفی کنند. در این میان شهروندان امریکایی از هر دو نامزد حزب دموكرات و جمهوریخواه ناامید شده اند. در دو مناظره رامنی و اوباما هیچ یك از این دو برنامه‌ای برای غلبه بر اوضاع بحران اقتصادی امریکا ارائه نكردند.در جریان رقابتهای انتخاباتی میان‌دوره‌ای سال 2014 به طور طبیعی نیز دو حزب دموكرات و جمهوریخواه سعی خواهند کرد بحران اقتصادی ایالات متحده را به گردن یكدیگر بیندازند.

در حال حاضر جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان 17 کرسی بیشتر از دموکرات‌ها دارند درحالیکه در مجلس سنا دموکرات‌ها 55 کرسی و جمهوریخواهان 45 کرسی در اختیار دارند. این ترکیب ممکن است در انتخابات میاندوره‌ای سال 2014 دگرگون شود. در این صورت شاهد بسته شدن دست اوباما در تصمیم گیری‌های کلان خواهیم بود.

در هر صورت اوباما طی روزهای اخیر اخبار خوبی نمی شنود! نظرسنجی‌ها نشان میدهد که موقعیت فعلا به سود حزب حاکم نیست. با این حال مشخص نیست که تا زمان برگزاری انتخابات میاندوره‌ای کنگره چه اتفاق خاصی رخ میدهد! نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که در انتخابات میان دوره‌ای کنگره در سال 2014 جمهوریخواهان رأی بیشتری را به خود اختصاص خواهند داد.

بر اساس نظرسنجی مشترک (سی ان ان) و (او آر سی)، 49 درصد ثبت نام کنندگان برای شرکت در انتخابات کنگره به جمهوریخواهان رای می‌دهند در حالیکه این میزان برای دموکرات‌ها 47 درصد است. نسبت به یک ماه پیش این تغییر چشمگیری است. در نظرسنجی مشابه قبلی، دموکرات‌ها 50 درصد آرا را به خود اختصاص داده بودند درحالیکه جمهوریخواهان 42 درصد نظر مردم را جلب کرده بودند. بسیاری از مردم بعد از اجرای ناقص طرح بیمه درمانی باراک اوباما از وی ناامید شدند. شکست اوباما در اجرای طرح بیمه درمانی سبب شده است تا شهروندان امریکایی در اقدامی واکنشی به سوی جمهوریخواهان تمایل پیدا کنند.

به نظر میرسد ناکامی اوباما در حل بحرانهای مالی و اجتماعی میتواند به پاشنه آشیل وی و حزب دموکرات در انتخابات میاندوره‌ای کنگره تبدیل شود. در حالی كه دو نامزد حزب دموكرات و جمهوریخواه سعی دارند بحران اقتصادی را به گردن یكدیگر بیندازند، این بحران همچنان در ایالات متحده در حال تشدید است. بحران كنونی از بخش مسكن شروع شده است و در حال كشیده شدن به سایر بخش‌ها است. بحران كنونی اقتصاد امریکا زمانی ایجاد شد كه بدهی انباشته شده از قبل به حد غیر قابل كنترلی رسید و هزینه باز پرداخت آن نیز افزایش یافت اما در مقابل، سطح درآمد واقعی در امریکا رشدی پیدا نكرد و حتی در بسیاری موارد، سطح واقعی درآمدها كاهش هم یافت. در نتیجه، وام گیرندگان با توجه به كاهش سطح واقعی درآمدشان دیگر قادر به بازپرداخت وام‌های خود یا پرداخت جرایم دیركرد نبودند. متعاقبا، موسسات مالی كه به آسانی به این عده وام داده اند، اكنون قادر به وصول مطالبات خود نیستند. عمده شاخص‌های اقتصادی در امریکا نشان میدهد كه وضعیت این كشور رو به وخامت است.

شهروندان امریکایی هنوز نتوانسته‌اند

متوجه پاسخ واقعی سئوالی مهم شوند،اینكه بحران اقتصادی امریکا تقصیر دموكراتهاست یا جمهوریخواهان! در این میان جمهوریخواهان اوباما را مسئول تشدید بحران اقتصادی میدانند و در عین حال اوباما نیز انگشت اتهام خود را به سوی جمهوریخواهان و سیاستهای آنها در دوران ریاست جمهوری بوش پسر نشانه میگیرد. دموكراتهای ایالات متحده امریکا در پاسخدهی به جو سیاسی و اقتصادی نامناسب این كشور از همان فرمول رقیب استفاده كرده و كل اتهامات را متوجه حزب جمهوریخواه دانسته اند. به نظر میرسد اوباما در راستای پاسخدهی به جمهوریخواهان راهی جز این پیدا نكرده است.هم اکنون اعضای حزب دموکرات بحران را به طور جدی حس میکنند. در صورتی که اوباما نتواند اقدامی در راستای موفقیت طرح‌های درمانی یا ارائه طرحی جایگزین صورت دهد، جمهوریخواهان مسیر سختی برای پیروزی در انتخابات میاندوره‌ای پیش رو نخواهند داشت. کابوسی که دموکراتها حداقل در برهه فعلی از آن در امان نیستند.

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/1350






*
*

*



نیز بخوانید

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است

پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد

سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند

سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است

پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون

در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم

ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان

تبدیل شدن افغانستان به گورستان امیدهای دختران

مسدود شدن شاهراه هرات - بادغیس از اثر سیلاب ها

هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۳۴ ولایت کشور

توشیح بسته کمکی ۹۵ میلیارد دالری امریکا از سوی جو بایدن

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات بایدن عقب‌نشینی از افغانستان بود

عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار حکومت طالبان است

حمایت حکومت طالبان از مبارزه حق طلبانه مردم فلسطین

قدرتهای بزرگ هسته‌ای بطور غیرمستقیم در اوکراین می‌جنگند

طالبان خواستار ارتقأ سطح دیپلوماتیک افغانستان در قزاقستان شدند

پاکستان : ایران و چین شرکای معتمد ما هستند

بانک جهانی برای آغاز پروژه «کاسا یکهزار» آمادگی می گیرد

لیورپول به اورتون باخت، یونایتد مقابل شفیلد پیروز شد

روابط حسنه خویش را با کشور‌های همسایه و منطقه محکم نموده‌ایم

شکست تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل تاجکستان

روابط مثبت روسیه با حکومت طالبان ادامه خواهد داشت

یک هیئت بلندپایه تجاری ترکمنستان به کابل سفر کرده است

هدف دشمنان افغانستان؛ تضعیف و تجزیه کشور است

بیش از ۷ هزار پناهجوی افغان طی ۱۰ روز اخیر از پاکستان اخراج شدند


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.